« Snedronningen på pindene | Main | Shimmer klar til sommer »

Comments

Susanne

Uha, de er flotte - og sikkert dejligt varme og super behagelige at have på. Det lyder godt med det 6-trådede garn. Det har jeg aldrig prøvet, men jeg kan sagtens forestille mig, at det er en fornøjelse at strikke strømper på lidt tykkere pinde.

Anne

Jeg må da vist lige se, om jeg kan finde det garn næste gang der skal strikkes sokker, for hjemmestrikkede sokker, kan jeg heller ikke undvære.

Fríða

dejlige sokker du har fået dig, og jeg elsker også det lidt tykkere garn, synes bare ikke det kan fåes så mange steder mere.
kh.fra Island
Frida

Jette

Skønne sokker, har aldrig prøvet den 6-tråds, var i Wollsucht i Flensburg sidste sommer, og stod og beundrede deres store udvalg af Opalgarner, men fik ikke noget med hjem. Måske det skal prøves næste gang jeg kommer derned. Bliver de for tykke til at have i almindelige sko?

Christine

Det er bare den smukkeste Hundertwasser-kombination! Trist, at den ikke er så nem at finde mere.
Flotte strømper (og det bemærkes, at hvert par er fuldstændigt identiske.)

Kirsten

Sorry... Du har jo svaret.

Kirsten

Hundertwasser :-) er super. Måske skulle jeg finde det nøgle 6-trådet frem, som ligger i garnlageret. Hvilken str. pind bruger du, og antal masker til voksenstrømper?

God søndag og kh
Kirsten

The comments to this entry are closed.