« Give-away garnet har fundet nye ejere | Main | 6-tråds sokker - they rock! »

Comments

britt

@ Anne: ja jeg håber også at det vender tilbage igen - der er ikke noget så godt som at klæde sine unger på i noget man selv har lavet - og strikket metervis af kærlighed ind i..

@ Christine: ja, jeg krydser fingre - men hvis ikke jeg er hurtig nok er der nok en fare for at hun så alligevel ikke vil bruge den.....men jeg tager chancen - den er nemlig også hyggelig at strikke...

@ Susanne: ja, det håber jeg :-)

@ Karen: ja, det håber jeg også. Lidt risky at starte et projekt hun kan vokse fra.....

Lykkefanten

Den er så fin den jakke! Jeg håber, hun når at værdsætte den :)

Susanne

Den ser ud til at blive rigtig sød, mon ikke hun bliver glad for den.

Christine

Den er godt nok fin. Håber, hun får brugt den. Der er da en chance, når hun nu selv har valgt mønster!
Man må springe på når de beder om det og krydse fingre. Mon ikke de engang synes det er sejt med hjemmestrikket igen?

Anne

Sjovt med det med hjemmestrik til ens børn...her stoppede den form for aktivitet da mine børn var 11-12 år, men glæd dig, det kommer igen...jeg har lige strikket sweater til hende på 20 og ham på 24 har lige spurgt, om ikke jeg vil strikke til ham også...om ? Ja mon ikke jeg vil :)
Snedronningen se så fin ud :)

The comments to this entry are closed.