« 10 års jubilæum | Main | Give-away garnet har fundet nye ejere »

Comments

Helle Mikkelsen

Tillykke med jubilæet, tænk der er gået 10 år. Din blog har været god inspiration til mig og mine projekter. Hvis jeg skulle være heldig at vinde noget lækkert garn, ville jeg blive glad for den danske Mohair ;-)

mette

Tillykke med ti!!! År :-)

Jeg vil helst vinde silkeuld fra Askeladen, så jeg kan strikke blødt fint babytøj til min nyfødte datter :-)
Mette

Anne-Grete

Tillykke med de 10 år - du har været udholdende!
Og tak for chancen for at vinde noget lækkert garn.
Jeg vil gerne vinde præmie 1 - det bløde silke-uld kunne jeg trylle om til et fint sommersjal, tror jeg.

HanneM

Hey. Tillykke med bloggen. Hvis jeg skulle være den heldige, vil jeg blive rigtig glad for silkeulden. Jeg har lige fundet et smukt cirkelsjal, som jeg tror det vil være helt perfekt til.

Ellafanta

Tillykke med dit jubilæum. Lækkert garn.

Ellafanta

Tillykke med dit jubilæum. Lækkert garn.

Lene Klitgaard

Tillykke med jubilæet - endnu engang :-) Jeg har så meget på hylderne, at jeg synes mit lod skal gå til en anden - det er ellers godt nok lækre sager, du udlodder :-)

Laura

Tillykke med jubilæet. Din blog var en af de første jeg opdagede da jeg begyndte at læse blogs, og jeg nyder stadig at følge med og hente inspiration.
Jeg ville allerhelst vinde kidmohair-garnet. Jeg er vild med garn med godt fald, og ville nok omsætte det til et tofarvet sjal.

Dorthe

Et stort tillykke med jubilæet og dejligt at der igen er lidt liv på bloggen. dejlige præmier du har sat på højkant, hvis jeg er heldig så gerne silkemerino, i den sarte smukke farve.

Fríða

til lykke med dit jubilæum, håber du bliver ved længe endnu. jeg har selv 10 års dag på min blog til efteråret. hvis nu jeg bliver heldig vil jeg blive glad for hvilken som helst af de fine præmier. det grönne ville nok blive til noget lækkert til bedsteveninden, det blå mohair til noget til mormorsdrengen og den blå bomuld til en sommer-pige-kjole.
kh.fra Island
Frida

Britt

STORT tillykke med de 10 år. Godt gået!
Hvis jeg blive en af de heldige, så ønsker jeg mig det smukke lysegrønne garn til en let forårs-cardigan.
Mange hilsner
Britt

Jane

Tillykke med 10 år som blogger......håber du fortsætter i laaaaang tid endnu :-D
Alle de udvalgte garner er pragtfulde, så hvis jeg skulle være heldig, så vælger du bare én af dem :-) Krydser fingre for at heldet følger den tossede :-D

Sigrid

Jeg er med, og glæder mig over at du har genoplivet bloggen. Jeg har gennem tiderne fået megen god inspiration herfra. Tillykke med de 10 år.

Christine

Jeg ville gerne vinde løve-flamé. Det skulle blive til en sommerbluse til mig selv. Flamé garn er virkelig flot, og det er skønt, det er kommet lidt frem igen!

Janne Jacobsen

Tillykke med jubilæet - 10 år med mange skønne indlæg. Vi glæder os til de næste 10....

Tre skønne gaver du har fundet frem. Den forårsgrønne silke-uld vil passe fantastisk sammen med de 250 gram jeg har i naturhvid. De to andre gaver vil såmænd også kunne omsættes til skønne bluser. Jeg ser Else Sjellerups modeller for mit indre blik og skulle der være garn i overskud har Lene Holme Samsøe jo nogle skønne modeller til små nyfødte piger.

sonja zattlander

det fine silkeuld ville jeg helt sikkert strikke et sjal af, jeg elsker sjaler:)

Bente Pedersen

Tillykke med de 10 år.
Jeg vil helst vinde det lysegrønne til et stort lækkert sjal.

Anette

Tillykke med 10-års blogilæet! Det er en fin giweaway, du har.

Som dig er jeg (dvs. mine håndled) ikke til bomuld. Men de to blå ville være fantastiske til at strikke endnu et moonraker-tørklæde/sjal. Dem vil jeg gerne vinde.

Og de grønne er en fantastisk. Jeg har netop en lille kortærmet cardigan i tankerne. Skal dog lige huske, hvor jeg har set opskriften...

Jeg krydser fingre!

Merete

10 år er godt nok lang tid at blogge. Men det er altid dejligt at kommer her forbi. Jeg vil bliver super glad for præmie nr. 2. og det vil nok kommer et sjal ud af det. Jeg har selv en 3 farve som passer perfekt ind sammen med dine 2 farver.

Benedicte

Tillykke! 10 år er altså lang tid :-)
Fine sager, du har fundet frem til din give-away. Jeg er heller ikke bomuldsstrikker, selv om farven er smuk, så jeg håber på en af de andre gode gaver. Begge dele er skønne garner og egner sig bl.a. fint til strik til børnebørnene.

Lene Z.

Hurra for Bloglovin, så man ikke går glip af interessante indlæg - og tillykke med jubilæet.
Af en eller anden grund, har jeg aldrig strikket af kidmohair, så det kunne jeg godt tænke mig at vinde til en vest, tror jeg.

gitte

Tillykke med dit jubilæum. Det er nogle lækre gaver du givevæk. Krydser fingre
Hilsen Gitte

Susanne

Hjertelig tillykke med dit jubilæum. Dejligt at du har været med i så mange år. Jeg håber du har lyst til at fortsætte i mindst lige så mange år endnu.

Jeg vil allerhelst vinde den lysegrønne silkeuld fra Askeladen. Hvis jeg vinder vil jeg strikke lyse nætter af Annette Danielsen. Jeg har længe tænkt på at strikke den og jeg tror der kunne blive en rigtig flot forårs udgave af den i det smukke, grønne garn.

The comments to this entry are closed.