« Rideskolestrik | Main | Rideskolesokkerne »

Comments

Linda

Nydeligt! Jeg har stadig til at gode at besøge museet. Hjemve? Hm.. Der var engang hvor jeg ikke kunne forestille mig at bo andre steder end Århus. I sag var det måske det sidste sted jeg ville bo, så lillebitte... Men det er totalt nostalgi at gå rundt der - var der i foråret sidste år og kunne sagtens have brugt meget mere tid der :0)

britt

@ Sus: "den lange udgave" - hvad er det for en? den har jeg ikke set - er nysgerrig :-)

@ Angelika: det gør jeg også - tror bare der godt kan gå en rum tid endnu...

@ Ditte: der kan det nemt risikere at ligge. Jeg har også et par andre puder liggende, hvor broderiet er monteret i stof - mangler så bare lige at samle til en pude med lynlås bagpå....

@ Ulla: netop - det er derfor puden skal være i sofaen. Smil på læben og gode minder :-)

Ulla

Den er så fed den pude. Jeg vil lide af konstant hjemve, hvis den var i min sofa.
Enig angående broderi, det er ren Zen. Hvilket minder mig om, at jeg burde starte mit næste broderi op... Kanterne er zig-zagget og midterlinjerne riet.

Ditte

Det har jeg også broderet, men mangler stadig monteringen. Elsker det motiv, så må snart tage mig sammen.

Mange hilsner
Ditte

angelika

hej Britt,
det er lidt siden at jeg har broderet korsting, men jeg synes også at det er totalt afslappende, men mindre man skal skifte mellem 17 forskellige grønne/brune nuancer ;-)
Jeg glæder mig til at se puden når den engang bliver færdig.

mange hilsner
Angelika

Sus

Den er bare så flot. Jeg har brugt efteråret til at brodere det lange udgave af regnbuen. Den er en fornøjelse at lave. Du har helt ret. Broderi er næsten meditation.

Britt

Lige præcist, Merete: det skal blive til en pude. Og det gide sorte stof, til at montere puden med er på lager - også købt i Aarhus :-)

Merete

Det broderi du der har gang i, er bare super flot. Hvis jeg skulle broderer, så skulle det være det. Og så skulle det sidde på en pude.

The comments to this entry are closed.