« Jamen, det er jo Uruguay garn! | Main | Der broderes også indimellem... »

Comments

Lykkefanten

Jamen halløj. Hvor er jeg glad for at finde dig igen her i blogland! For øvrigt tillykke med blogilæet!

Jeg kunne bare ikke lade være med at kommentere her, for min ældste er startet til ridning her i efteråret. Jeg er bare ikke nået til at kunne strikke imens endnu, for han vil helst have, at jeg skal kigge på hele tiden, så det gør jeg så :) Men som jeg kan læse af din post, så går der ikke længe førend at jeg får strikketid ad libitum på rideskolen :)

Mange knus og hilsner herfra
Karen

Christine

Fedt indianernavn. 'Strikkede mor pony'. God ide at bruge tiden konstruktivt!

Britt

Hehe Gitte og Britta: jeg vil gætte på at vi er mange xxsport-strikkemødre derude i det ganske land. Og så er der måske også endnu flere, der måske gerne ville strikke, men ikke lige fik det med.....
Jeg er ikke god til at huske det hver gang, men synes det er fedt, når jeg gør det :-)
:-) - Britt herself

Gitte

Hvor er det dejligt at du er tilbage igen :-)

Strikketøj er godt at have med når man er på rideskole. Jeg sidder der også af og til i 1 time mens Lise ridder. Sidste gang måtte jeg dog opgive grundet frosne fingre :-)

Britta Storm

Jeg er den strikkende håndboldmor ;-)
Rasmus skiftede klub i efteråret og ville gerne have mig med de første par måneder, men nu kan han heldigvis godt selv. Men der er kamp næsten hver weekend og ind imellem stævnedage, så der bliver strikket ;-)

The comments to this entry are closed.