« Glædelig, varm og smuk jul! | Main | Præmien: Barbara G Walker »

Comments

Lea Tantholt

Hvor er det dejligt at du igen "slår et slag" for de enkle glatstrikkede strømper - og hvor er det en skøn stak nye sokker du kan stikke fødderne i når du kommer hjem og smider arbejdstøjet!

Jeg er også fan af de klassiske glatstrikkede; overvejer tit at strikke nogle med hulmønster el. lign., men det ender med de sædvanlige hver gang!

Britt

Takker, i kære!

@ Ulla: Fanø er fristende og jeg vil meget gerne - men desværre er der delvist overlap med den store europæiske diabetes kongres (EASD) i år. EASD er et must for mig, så jeg tvivler på at kunne nå Fanø også. Men pt holder jeg optionen åben.....

@ Birgitte: ihhh, tak - sikke en ære og tillid. Jeg skal gøre mit bedste for at jubior får gavn af sin gave :-)

Birgitte

Godt nytår til dig også :)
Det er jo helt ok at arbejdet tærer på strikketiden, når nu det går så godt! I stedet for en børneopsparing gav vi junior et antal aktier i din virksomhed i dåbsgave, så det er jo med glæde at jeg læser hvor flittig du (og to af mine strikkeklubsmedlemmer, som arbejder samme sted) er ;D
Jeg håber dog stadig, at der bliver både blogge- og strikketid til dig i 2013. Glæder mig også til at høre om præmien... :)

Ulla

Godt nytår! Du kunne forkæle dig selv med noget luksusstrømpegarn til de ultimative hyggestrømper. Uha den med manglende kreatid kender jeg. Skal vi til Fanø?

Christunte

Skønne strømper! Glæder mig til at se din præmie.

The comments to this entry are closed.