« Præmien: Barbara G Walker | Main | Gleam »

Comments

Britt

I har nemlig helt ret i at der mangler glade farver i gadebilledet. Det er sort, grå, pudder og camel hele dynen......knald på skal der! Og meget gerne i blå.

Lise: du har en pointe med geometrien - det må kunne fikses......måske holde det lige stykke lige og så lade knapstykkerne skråne eb anelse mere? Hmmm.....er bange for at den får lov til at være ide lidt endnu...der er såååååå mange modeller, der skal strikkes.

Og helst mere blå.....

/herself

Karen S

Jamen dog, den ser dejlig og sommerlig ud her i det kolde solskin :)
Jeg har set den et sted i uld med lange ærmer og jeg blev så forelsket, så forelsket. Må have bogen og strikke mig en (når min fantasitid bliver virkelig) :)

Lise

Suk...sikke en farve. Modellen er superflot, og jeg vil nu gerne se den på;-) Jeg kunne bestemt også tænke mig at strikke den i uld, og A-facon lyder godt, hvis man ellers kan få geometrien til at passe.
Knus,
Lise

Susanne

Farven er fantastisk, det har du helt ret i og modellen er supersød. Din ide med at lave den langærmet og i let a-facon er virkelig god. Det kunne jeg sagtens forestille mig, måske i en dæmpet, varm mørkerød farve. Endehæftningen er også mindre træls i uld, hvor det er nemmere at strikkehæfte eller spytsplejse.

Gitte

Forstår så udemærket din holdning til bomuld, hæftning og strikkehæftning. Heller ikke min kop the.

Men - hvor er det dog en smuk sommerbluse! Kan den ikke også bruges som vest her om et par måneder?
Det er en skøn farve du har strikket den i.

Lene Klitgaard

Ja, tænderne løber helt sikkert i vand, når jeg ser den farve - den er skøn :-) Og hvor er det et flot mønster - jeg har også haft kik på den, men holder mig jo generelt fra bluser, der viser mine muskuløse overarme - nu kaldet farmorarme ;-)
Kan godt forstå hæftningen var ved at tage pippet fra dig - jeg synes også ofte hæftninger i bomuld går op igen efter et stykke tid - men det er jo SÅ behageligt at have på. Den ville helt sikkert være flot med lange ærmer og skulle det lykkes dig, så er jeg den, der er klar til at strikke den :-)

Ulla

DEn er fin og farven er vidunderlige. Der mangler glade farver i modebilledet.. Inspiration til brug af tykt bomuld ønskes, jeg kender kun til karklude...

Christine

Den ser fantastisk ud. Intet mindre. Og fed præmie du har købt dig! De bøger er virkelig et skatkammer.

Lisbeth

Dejlig farve, nærmest koboltblå, som jeg også elsker.
Hvis du vil strikke den i uld med lange ærmer, kan du tjekke Hexagon på Ravelry. Jeg har strikket tre stk, og den er fantastisk. Den er, som navnet siger, i sekskanter, men konstruktionen er den samme, herlig, sjov og nem.

Birgitte

Skøn blå farve! Det må have været noget af et monteringsarbejde... Glæder mig til at se flere færdige projekter :)

The comments to this entry are closed.