« Velkommen til 2013 | Main | Solar Plexus »

Comments

Britt

Tak for alle jeres hilsner - og jeg er helt enig i at dette er BIBLEN er alle strikkebibler. Jeg er megaglad for bøgerne - der er helt vildt meget inspiration i dem.

Karen S

Jeg kan så absolut forstå dit valg af præmie. Har de tre første (og savner den fjerde!) og bruger dem ofte og igen og igen.

Godt nytår til dig. Det lyder i din nytårspost, som om du har haft en godt og udfordrende og spændende år, som jeg da håber fortsætter her i det nye (blot med lidt mere strikketid) :)

Tineke

Det er jo intet mindre end "bibelsamlingen" over dem alle, super præmie!

Merete

En flott premie for en stor innsats! Jeg tror jammen jeg skal la meg inspirere til et slikt sock-o-meter! (Og jeg elsker mine, jeg tilstår at jeg har kjøpt bøkene uten annen fortjeneste enn å skjemme meg selv bort)

Susanne

Fantastisk at du fandt dem, det er virkelig lækre bøger. Der er grobund til mange timers underholdning og ikke mindst designer drømme.

Lene Klitgaard

Dit heldige asen - det er godt nok en skat, du har fået :-) Men du har godt nok også strikket igennem på strømpefronten, så det må siges at være velfortjent - Godt nytår :-)

Ulla

Godt valg, de er rigtog gode som opslagsværker. Jeg har1og 2. De er meget udbredet på den anden side af Atlanten. Mindst en af de "førende danske designere" har et tyndslidt eksemplar af Barbara Walker 1+2 stående på hylden, for der kan man finde den fejlfri version af mønsret ;-).

Birgitte

Perfekt præmie!

The comments to this entry are closed.