« Raven | Main | Glædelig, varm og smuk jul! »

Comments

Lene Klitgaard

Hvor er det længe siden og hvor er det godt at være tilbage :-)

Jeg er helt betaget af din Raven og overvejer at strikke den - har ellers overhovedet ikke set noget i den før, men sikke smukke detaljer, du viser frem :-) Jeg sænker altid konsekvent halsudskæringen i næsten alle modeller, jeg strikker - kan heller ikke klare uld i halsen :-)

Ulla

Mjaaaaa mit yndlings baby og børnemønster er på svensk, så det går.... Helt ærligt: Jeg synes at genkende stort set alle mønstrene i indholdfortegnelsen fra danske hæfter og strikkeskolen er ÅLJ's gamle tegninger. Så hvorfor betale 300 kr for at strikke efter svensk opskrift?

Niks ved ikke om bogen udkommer på engelsk. Men hæfterne plejer at udkomme på engelsk og der bliver læst grundigt korrektur iflg pålidelige kilde.

Inge

Den ser altså fin ud. Hmmm den bliver jeg vidst også nødt til at have. Tak for tippet.

Britt

Ulla da! Du plejer da ikke at stå tilbage for en udfordring! Jeg er skam heller ikke opvokset med svensk, men hvor der er vilje er der vej.....:-)
I øvrigt laver Helga ikke så mange fejl mere - ikke flere end så mange andre.
Go for it!

Ulla og Christine: det lyder som om at I ved at den udkommer på engelsk. Nogen ide om hvornår?

Christine

Det ser virkelig spændende ud! Men jeg er nu nok ikke så meget til strik på svensk.... Tilslutter mig Ulla om at vente på den engelske.

Ulla

Hmmmm tror vist jeg venter på en evt engelsk oversættelse. HI + svensk = dobbelt sudoku :-) Men nu rettelserne til hendes sidste danske bog er kommet, kommer den på ønskesedlen til jul.

MI's bog er det den, der skulle udkomme ca samtidig med Annettes Det er ganske vist? Jeg har strikket en af modellerne, der lignede det færdige produkt ikke den billedet i bogen SUK.

Britt

Selvfølgelig har du det, Birgitte! Man er vel ægte fan :-)

Birgitte

Jeg har naturligvis allerede bestilt den i går aftes... :D Nu venter jeg bare spændt (og utålmodigt!) på at den kommer!

The comments to this entry are closed.