« Logen for Den Klassiske Sok | Main | Man ved det er en yndlingstrøje.... »

Comments

Helle

fedt! Det glæder jeg mig til at se mere fra!! Mit Canon Dslr stod også af for kort tid siden...lige som jeg for alvor havde fået genoptaget fotoglæden!! Så jeg har også været ude og handle...men tanken om systemkamera strejfede mig slet ikke (og det kan da godt være at jeg fortryder lidt, omend jeg er rigtigt glad for mit nye køb)

Lene Klitgaard

Tillykke med det - jeg går med overvejelser omkring et nyt, så måske skal jeg kikke nærmere på sådan en sag :-)

Og tak for indlægget om den klassiske sok - jeg har selv tænkt og ofte kommenteret på "nu har jeg "bare" strikket et par almindelige sokker" og er fuldstændig enig. For de fåes ikke bedre, så jeg råber også et hurra for den klassiske sok ;-)

Camilla

Tillykke!! Jeg ved hvor dybt afhængig man kan være af sit kamera! Glæder mig til at se smukke billeder!

The comments to this entry are closed.