« KH Indigo | Main | Raven på vej »

Comments

Lene Klitgaard

Jeg er helt enig, den er så fed, at den garanteret bliver brugt til sidste fiber - jeg krydser fingre for, at den forhåbentlig holder i mange, mange år :-) Birte Sahls knapper er jo generelt et hit, men her er matchet da totalt perfekt - tillykke med den :-)

Må iøvrigt også se, at få Kim Hargreaves i hus - jeg er gud hjælpe mig i gang med at strikke Anais nr. 3 fra Misty (vist nok sidste års sommerhæfte, eller??)- jeg er ligesom gået i selvsving med et antal modeller, jeg bare skal strikke igen og igen, så det med nyt, er slet ikke nødvendigt hos mig ;-)

Susanne

Skøn, skøn trøje. Jeg har også garn liggende til den i de helt almindelige brune farver, men nu ville jeg ønske jeg havde købt den lilla i stedet for, den er så flot.

Maiken

SÅDAN! Godt du satte en slutspurt ind. Den er blevet super flot - og jeg er slet ikke i tvivl om lækkerhedsfaktoren :)

Birgitte

Ih, hvor er den flot! Man kan jo ikke andet end at blive helt misundelig :) Er enig i at flerfarvet mohair gør en forskel. Ærgeligt at jeg ikke har sådan noget på lager...

Tineke

Den er bare hammerflot, og noget mere levende med disse farver. Skønt er den.

Ulla

Superflot og meget bedre farver end originalen. Ligner en klassiker, den kan heg godt forstå, du vil have flere af.

Karen S

Piiiiiiiift! Hvor er den bare lækker-smækker! Den spår jeg et langt og lykkeligt liv til opslidningsdøden jer skiller ;)

Merete

Det er dog den flotteste trøje, jeg længe har set. Kan godt forstå at du er super glad for den.

Christunte

Super fantastisk flot! Meget, meget smukt med det melerede.

The comments to this entry are closed.