« Campanula | Main | Fanø 2011 - indkøbene »

Comments

Britt

Hej alle,
Tak for jeres skønne kommentarer - jeg nøøøøøød mine workshops og kunne egentlig godt lide at programmet var så tætpakket.

@ Birgitte: glæd dig til sweaterkjolen - den er et must have! Og er også liiige dig, tror jeg - ligesom det meste Amimono ;-))))

@ Lene: det må du bare - altså deltage i workshops næste gang! I mine øjne er det det, der gør Fanø festivallen speciel!

@ Inge: min prøve er strikket med enkel tråd supersoft (den gode slags fra Holst) efter en strikkeprøve-opskrift og ikke efter opskriften i bogen. Derfor er den lidt mindre og der er kun 5 riller i mellemstykket og effektfarvefeltet er kun med 1 tråd. I opskriften står der 10 riller og dobbelttråd Tvinni (ikke Spinni) i effektfarvefeltet, så du gør det rigtigt nok. Jeg vil mene at du sagtens kan skifte Tvinni ud med supersoft/højlandsgarn, hvis de farver passer dig bedre, det vigtige er at huske den tynde alpaca medløbertråd.

:-))) Britt

Inges Uldprogram

Ejj hvor ser den prøve på plaiden fin ud. Jeg har den absolut også i tankerne, og jeg har lavet strikkeprøve, men jeg kom til at strikke effektfarve stykket i dobbelt tvinni, og det skulle vidst være i spinni. Jeg synes bare at din prøve må være strikket med, er det tvinni som enkelt tråd? Det er jo med andre farver end spinnien findes i, og der står i opskriften at man skal strikke 20 p, altså 10 riller, men jeg synes der er 5 riller i dit stykke. Så er der fejl i opskriften - ved du det? Sagde Helga noget om det?
Venlig hilsen
Inge

Mette G.

Man bliver da helt glad af at se på alle de dejlige billeder - og lidt misundelig ;-)

Lene Klitgaard

Hvor var det skønt at hilse på dig - det er fantastisk at det lykkedes at løbe på hinanden med det tætpakkede program, du har haft. Det lyder spændende og lærerigt - jeg vil helt sikkert også på workshops næste gang - for det er ikke så tit, der er så god en chance for at lære nyt :-)

Karen S

Pladen fuld, indeed! ;) Det ser ud til at have været en rigtig, rigtig spændende og inspirerende weekend.

Birgitte

Ih, det lyder som en skøn weekend, du har haft. Min mor og jeg var også svært tilfredse med det fine vejr, den gode dobbeltworkshop, vi var på lørdag og ikke mindst hinandens selskab :)
Jeg var til Helga Isagers tilsvarende workshop i Sommerfuglen om tirsdagen inden strikkefestival, og er også helt klar til klokkevesten og børnesweateren til november (det var også november, hun sagde dér) og med din omtale af sweaterkjolen, som jeg ikke har set, kan jeg jo slet ikke vente! :D

Tineke

Det var så dejligt endelig at se dig "live", og lige som jeg havde forestillet mig. Tak for fremvisningen af campingbilen over dem alle (jeg har drømt om så'n én lige siden :))

Det er nogle super workshops du har været til, kan jeg se, Isager ville jeg også gerne have været med til, det må blive en anden gang.

Merete

Jeg kan se at du haft eb lige så lærerig weekend som mig. Det er dejligt med ny inspiration.

Merete

Sikken en dejlig lærerig weekend du har haft på Fanø. Glæder mig til at læse om dine indkøb.

Merete

Sikken en dejlig lærerig weekend du har haft på Fanø. Glæder mig til at læse om dine indkøb.

The comments to this entry are closed.