« Fanø 2011 - pladen fuld i Workshop Bingo | Main | Gæt et eventyr »

Comments

Karen S

Yderst lækre indkøb. Har også bladret i Hattedamer og savlet lidt ;)

De knapper får mig til at sukke... på et eller andet tidspunkt MÅ jeg i nærheden af Sahls udvalg så jeg også kan blive fattigere.

Lene Klitgaard

Nej, hvor sjovt, at du fandt blade i lige den farve - det bliver et smukt Skulderblad. Den skal jeg også strikke på et tidspunkt - men lige nu er der gang i Dydsmønster og den ender i MANGE, MANGE masker - så det vides ikke, hvornår den bliver færdig ;-)

I det hele taget dejlige ting, du fik med hjem fra Fanø - jeg er begejstret for Annette Danielsen endnu engang, men alligevel skal jeg lige gå og tænke modellerne igennem - før jeg begynder - Hattedamer har jeg ganske enkelt fortrudt jeg ikke købte ligesom Homecollection må på juleønskelisten :-)

Hvis du engang kommer til Nordjylland, så skal du unde dig selv et besøg i Birthe Sahls butik - forestil dig hylde på hylde med kasser med knapper - med farveskalaen vist på æskerne - se dét kalder jeg en bagbutik, der vil noget - det er simpelthen blevet et af mine yndlingssteder og ligger lige på vejen til mit yndlingssted ved Vesterhavet :-)

Laila

Hej Brirt, hyggeligt at möde dig pä Fanö :)

Du har ret, der burde bare vaere mere plads til boderne, for den traengsel var naesten ikke til at holde ud, og jeg ville ikke vaere blevet laenge i skolestuen, hvis det ikke var for de fantastiske knapper, som jeg ogsä kunne have köbt mig ludfattig i ;D

Men mon ikke at der sker aendringer pä det punkt, hvis vi skriver en mail eller ti til Seyfart. Et stort telt udenfor ville göre undervaerker.

god dag til dig :)

Angelika

Sikke en masse ting du fik købt :-) Jeg er spændt på at se dit Skulderblad. Farven er lidt Indian-Summer-agtigt og kanonflot !

Ulla

Tak for anmeldelserne, jeg springer "Strik en ø over". Imponerende indkøbs set i lyset af fuld plade i workshopbingo :-) Nyd ferien.

Jette

Det ser jo skønt ud, det du har købt, og tak for beskrivelsen af bøgerne, skal have kigget på dem. Og Skulderblad har jeg også liggende til. Og selvfølgelig skulle du da have alle de ting med hjem, man ved jo aldrig...:o)

The comments to this entry are closed.