« The Cali has landed | Main | Sommerferie 2011 - aka Jomfrurejsen »

Comments

Tine

Sikke da et smukt eksemplar!
Dejlige farver.

Karen S

Smukt sjal, der absolut tåler blogbaskertilværelsen. Det var blødt som en drøm, da jeg befølte det "live" tidligere på året.
En kvastetutorial ville da ikke være at foragte ;)

Susanne Bak

Ville elske at se, hvordan du har lavet kvasterne. Jeg synes de ser så svære ud, derfor har jeg ikke haft modet til at gå i gang med sjalet endnu.

Tina/Chance-strikker

Jeg gider godt se kvaster ;o) Og jeg kan da trøste Jette med, vi mindst er TO bloggere, der ikke har strikket et Camomille endnu (hvis jeg overhovedet kan tillade mig at kalde mig blogger efterhånden.....)

KH Tina

Ulla

Skønt med nye indlæg, du har været savnet. Fin Camomille. Kvaster eller ej = praktisk eller pynt hmmmm skal den indre påfugl vinde :-)

Gitte

Et smukt eksemplar du har lavet. Dejlig farve.

Jeg er efterhånden øvet i kvasterne ;-)

Jeg er vild med mine - alle købetørklæderne er dømt til skuffe - og så render jeg rundt med Camomiller om halsen - dog kun 1 af gangen ;-)

Birgitte

Ih, hvor er det blevet flot! Og du har helt ret - det er kvasterne, der gør det :)

Lene Klitgaard

Dejligt, at høre fra dig igen :-) Skøn, skøn udgave af Camomille - meget smuk farve :-) Jeg skal da se din tutorial - jeg skal jo lave i hvert fald et par stykker mere. Jeg synes det største problem ligger i, hvor man skal sy kvasterne fast, så det virkelig holder :-)

Fantastisk California - den oser jo af mange, fremtidige oplevelser :-)

susanne

Det vil jeg vild gerne se, er færdig med mit sjal men sprang kvasterne over, men har fortrudt lidt, så de skal vist laves

Jette

Yes, helt sikkert vil jeg gerne se en kvasteturorial, er nemlig snart den eneste her i blogland der ikke er begyndt på det sjal endnu, om end jeg har da fundet garnet til det nu...:o) Fedt, hvis du gider det....
Og meget smuk udgave du har strikket, skønne garner som du har brugt.

The comments to this entry are closed.