« Fanø festival - skal du afsted? | Main | 6th Annual Grendesign Awards »

Comments

Britt

Tak for jeres dejlige ord - jeg er også helt vild med denne spælske udgave.
Jeg er i øvrigt slet ikke i tvivl om hvordan den skal vende - vrangsiden skal udad!!
Har blot fotograferet den, så man kan se begge sider.

@ Birgitte: Cinnamon-kjole - det lyder godt nok spændende. Den glæder jeg mig til at se.

:-) Britt

Birgitte

Ih, den ser skøn ud! Lækre, glade farver - det er noget, vi ka' li' :)
Har du besluttet dig for hvilken side, der skal udad denne gang?
Min sort/røde Honey er også på vej til at være fortid - jeg tror nemlig også den kræver noget melering, den model. Måske vil jeg senere lave én i Colinette Parisienne i farven Kingfisher og en mørk grå eller sort, men først vil jeg koncentrere mig om Cinnamon, som også må trævles lidt op for jeg har besluttet mig for at det ikke skal være en vest men en kortærmet kjole...! Jeg tror det bliver godt :)

Lene Klitgaard

Tror den bliver superlækker i den dejlige sprælske farvekombination - spændende at følge den :-)

Dorthe

Honey er lækker - uanset om den vender den ene eller den anden vej;-)
Jeg håber, du bliver glad for den lette trøje.

The comments to this entry are closed.