« Store strikkeweekend | Main | Begyndelsen på en Rose »

Comments

Britt

Hej alle,
Tak for alle de fantastiske kommentarer!!

@ Tina: jeg skal gøre mit bedste - ellers må du bare se det IRL snart...håber jeg...

@ Ann & Karen S: velbekomme. Det kommer helt af sig selv, for jeg har allerede gang i 3 af modellerne....

@ Karen: glæd dig! Men du skal ikke vente på billetten - Sommerfuglen sender ikke billet til de små workshops, der er ordrebekræftelsen nok.

@ Gitte: ja, der er så meget strikkeinspiration at man næsten ikke kan rumme det. Jeg har også begge - og er ikke i tvivl om at Helga's er bedst.

@ Tineke: det har du helt ret i. Billederne er meget stylede på bitte-små modeller og desværre kan man ikke se detaljerne. Men IRL er de fantastisk fine!

@ Mette: glæder mig til at se din Vanilla - den bliver helt sikkert rigtig fin. Og du har ret: første gang man ser de luftige masker kan man godt få tanken om det nu også skal se sådan ud...

@ Birgitte: det vidste jeg godt - altså at du stort set er igang med dem alle. Skal vi ikke bare tage dem alle - os to? Det har jeg i hvert fald lyst til.

@ Ulla: du bliver nødt til at eje det hæfte! AD's nye bog er også fin - men Helga's er finere - synes jeg.

@ Helle: næææhh, hvor spændende. Jeg glæder mig til at se din udgave af Lemon.

@ Charlotte: jeg skal gøre mit bedste :-)

:-)) Britt

tanterne

Jeg vil glæde mig til at få de vandrette masker forklaret.

Helle

Spændende læsning, Britt!

Jeg er i fuld gang (og næsten færdig) med Lemon, så jeg har også fingrene i de vandrette (og effektfulde) masker..

Knus Helle

Ulla

Det lyder som et spændende foredrag. Jeg overvejer seriøst at hoppe på 5 toget engang og tage på kursus hos Sommerfuglen. Ahhh vandrette masker de er sjove, dem bruger Nancy Bush også. Måske jeg alligvel skulle kigge nærmere på Helgas bog, men i aften kommer Annette D sååå.

Birgitte

Jeg kunne ikke være mere enig!
Blev også solgt til Vanilla i det øjeblik jeg så den i butikken (inden den lukkede) og måtte straks slå op til den i den skønneste mørk-pinke farve (Holst Gladioli). Jeg fik strikket næsten to ærmer på min ferie til Firenze i forrige uge, så jeg er allerede godt med (udover at jeg fik knækket min Addi Bambus i går aftes...). Og jeg ved allerede nu at det bliver en vinder! :D
Havde ikke problemer med de vandrette masker, men er helt enig i at det er en fantastisk effekt - og meget mere end retriller! Som altid med Helga synes jeg netop det er det enkle design og så detaljerne, der gør det.
Er også startet på Honey i sort mohair og rød Holst (farven Poppy) - overvejer stadig om kontrasten er for vild, men jeg tror nu det bliver godt. Og, nåja, Camomille. Lige nu strikkes der dog mest på Vanilla.
Og så må jeg jo også lave kjolen (Rose?) når nu jeg er så glad for de vandrette masker - og Lemon. Hehe.
Er glad for at se en strikkeprøve på vesten - var også bange for, at den ville blive for tung.
Glæder mig sådan til at se, hvilke modeller, du skal i gang med - og i hvilke garner og farver! :)

Mette

Tak! :-) jeg er godt i gang med vanilla, og var ærligt talt i tvivl om, om der skulle være længere masker over de vandrette. Så nu kan jeg strikke videre med ro i sindet. Ikke at jeg havde pillet op, er på niende vandrette og de tager en krig ;-)

Tineke

Lækkert, og nøøøj at have været til workshop med hende, lucky you! Det ville være en drøm, og også at se modellerne tætte på, for i bogen synes jeg, nuvel, lad mig sige det pænt, at der er mere styling end strikkemodel over det.

Karen S

Det ser rigtig inspirerende ud!!! Glæder mig til at høre endnu mere!
KH Karen

Gitte

Du har helt ret - hun kan noget særligt ;-)

Jeg "kom også til" at købe hendes nyeste hæfte.... Og det har jeg så sammen med Strik en stund - altså jeg er frusteret - der er så mange ting jeg gerne vil strikke, at jeg kan få helt stres, og det er jo absolut ikke meningen, snarer tværtimod, og så har jeg et selvbestaltet "garnkøbeforbud" indtil der er svundet i lageret - hmmmmm....

Glæder mig til at se hvad du finder på ;-)

Karen

Wee! Hvor fedt med en anmeldelse :) Jeg glæder mig! Har jo bestilt, men har endnu ikke modtaget billet..gys!

Ann

Sikke et dejligt og inspirerende indlæg.
Tak for forklaringerne med fotos.
Det bliver interessant at følge dig undervejs.

Tina/chance-strikkeren

Og ooooh, hvor vi glæder os til at se og til at få forklaret teknikker ;o)

The comments to this entry are closed.