« Så' den ged barberet | Main | Cape til datterbarnet »

Comments

Britt

Ihhhh, tak for de mange fantastiske ord!!

Ja, Ulla - jeg spejder også jævnligt mod Amimono kanterne...der må da komme mere.....vi VIL have mere...

:-) Britt

Conny Rasmussen


Hej,
kig lige ind på min blog - der ligger en award til dig.

Lene Klitgaard

Gråt er flot :-) I hvert fald en gang imellem. Det er et ualmindeligt fint eksemplar, du har fået lavet der, den sidder lige i skabet :-)

Conny Rasmussen

Den er da bare for lækker.

/Conny

Gitte

Den er så super duper flot!

Faktisk er det en af mine ynglingsmodeller (blandt mange) fra Helga Isager. Det kan godt være at Isager ikke er godt til opskrifter, men de er altså gode til modeller ;-)

Det var da godt at du fik den lavet færdigt. Er sikker på at det bliver en af dem du slider op!

Lena

Hvor er den feeeeed! Lige min farve!
Kan godt forstå du er glad for den - den klær' dig!

Birgitte

Ih, den er blevet flot! Den er rigtig flot i den grå - og jeg synes også det ligner den type trøje, du havde tænkt dig :) Og garnkombinationen, ja den bliver jo ikke meget bedre. Min er dog lige omvendt - Alpaca 2 og Spinni - men stadig mesterligt!
Jeg takker for hepningen - jeg må hjem og strikke videre på den så snart jeg kan. Må nu indrømme at selvom min er knaldrød og ikke grå så er den alligevel noget langsommelig at strikke... Men mon ikke jeg nok skal nå det inden for de næste par måneder :)

Karen S

Hvor ser den smuk og lækker ud! Tillykke med sejren ;)
Og du har ret, den garnkombination er meget svær at slå!
Kh Karen

Fríða

lækkert design, lækker farve og materiale, til lykke, du har fået dig en super flot tröje.
kh.fra Island
Frida

Ulla

Den er fed og ser ud til at være hele arbejdet værd. Hmmm minder mig om, at det er længe siden jeg har strikket Amimono. Kommer hun ikke snart med noget nyt?

bodil munch

Flot beskrivelse af dig og din trøje. Den får jeg også lyst til.

efi

nej hvor skønt at blive færdig, det er virkelig sådan en skøn bluse - Helga er virkelig god til designe skønne ting - den er flot i den grå farve, og jeg istemmer gerne at det er en super lækker garnkombination - blusen klær dig jo smukt.

The comments to this entry are closed.