« 5th Annual Grendesign Awards | Main | New York.... »

Comments

Lise (fru Kvist)

Ej Britt, nu nåede jeg ikke at ønske god tur. Du har jo fået min version af NY, så jeg håber bare du stornyder det hele. Og fedt tørklæde, forresten....

Kirsten

Skønt tørklæde, skønne billeder! Og så forresten RIGTIG GOD TUR (bare det var mig)

Gitte

Super sødt og sjovt. Lige til en forårshals.

Jette

Nej hvor er det sjovt det tørklæde, hvis man nu kun har et nøgle garn er det jo perfekt til det. Og kan du have en rigtig god tur, glæder mig til at læse om dine køb.

Kirsten

Rigtig god tur, med det flotte røde tørklæde om halsen til at peppe businesswoman-looket op ;-)

Superfint tørklæde til at teste et spændende garn med.

Knittingbird

Takk for en sprudlende glad bloggpost som fikk meg til å smile her jeg sitter og surfer. Herlig halstørkle. God tur!

angelika

smart tørklæde :-) Du skal til NY ? Misundelse er en grim, grim ting ;-) Purl SoHo var jeg megaskuffet over. Jeg kendte dem kun fra de store reklamer i IK og stod uden advarsel i en butik der er mindre end mit køkken og havde mindre forskelligt garn end nogle af mine veninder har på deres private lager ;-))
rigtig god tur !

Ulla

Fedt tørklæde, det ligner noget selv jeg kunne hækle. God tur. Jeg saaaaaavner NYC, det er mere end 3 år siden sidst snøft. Purl Soho og Habu Textiles (husk kontanter) kan absolut anbefales som garnstop. Der er mange fede restauranter og butikker i SoHo.

Birgitte

Ih, go' tur til NY! Super lækkert tørklæde - det ser ud til at være et oplagt hækleprojekt for andre hæklenovicer som mig :D Og genialt til de der nøgler man ikke ku' la' ligge... :)

Christine

Rigtig god tur! Håber, du får nydt det ud over alle grænser.

The comments to this entry are closed.