« Rave-næsten-lympics | Main | Det er godt nok skægt... »

Comments

britt

Tak for jeres dejlige kommentarer - og hvor er det fedt vi er så mange med simple og enkle mål til vores strik....
:-) Britt

Lise (fru Kvist)

Jeg forsøger igen, selvom jeg er blevet smidt af de sidste gange jeg har forsøgt at kommentere. Et lille strikkeår???? Alt er jo relativt, men som du ved er jeg imponeret over alt det du når. Hvis jeg uddelte the Kvist awards tror jeg der ville være en del sammenfald. AD og Sanne/Rasmilla er også mine heltinder. Amen til dine målsætninger, og tak fordi du gider dele

Knus, Lise (der stadig håber at kunne snige sig ind i din kommentarboks, måske under pseudonym?)

Karen S

Jeg er helt enig med dine målsætninger, for strik skal være sjovt!!!

For øvrigt har du lige mindet mig om, at jeg rigtig rigtig godt kunne bruge en 150 cm rundpind...

Kh Karen

Lena

Opsummeringsposte er rigtig spændende og interressant læsning. Det er nogle smukke ting du har fået kreeret (som sædvanligt) og ja, det kan være nødvendigt at minde sig selv om engang imellem at man kun skal strikke af lyst og kun det man har lyst til.

Tineke

ja da, supermodeller du har fået luftet på den røde løber. Og dine mål er så simple, og jeg har dem ligeså. Selv om de lyder simple, skal jeg da minde mig om dem engang i mellem, det skal jo bare være dejligt og afslappende.

Nå ja, og så strik til børn, nu havde jeg lige så godt gang i min Cumulus, men der kom lige nogle børnestrømper susende forbi i overhalingsbanen, og det nyder jeg jo også!

Lone

Fantastisk afslutning på din award uddeling! Har haft de samme tanker om året strik, men det er bare så hulens svært at begrænse sig især (eller også ;-)når det kommer til strik, og inden man får set sig om er to-do-listen lige så lang som den kinesiske mur. Glæder mig til at følge med i om det kan lade sig gøre.
Fortsat god søndag

Ulla

Interessant læsning, award sæsonen kommer bag på mig hver eneste år. God fornøjelse, man skal nemlig strikke, hvad man har lyst til.

Britt

@ Henriette: skønt at det virker....men jeg har ikke ændret noget....øhmmmm

henriette

HURRAAA, nu virker det igen. Herligt herligt. Hvad har du ændret? Bare sådan at jeg kan skrive på bla strik til marsvins blog også..

Kh Henriette :))

Britt

Testing - testing - der er åbenbart problemer med at få lov til at lægge en kommentar - gad vide om der er problemer hos Typepad (min blog udbyder)?

Elin, du har absolut ret!

 elinF

Jamen selvfølgelig skal ens hobby da være drevet af 100% passion, det er jo et åndehul. Jeg synes det er sjovt at læse din awards, søde og sjove og dejlige kommentarer.

The comments to this entry are closed.