« Pilfingertrøjen | Main | 5th Annual Grendesign Awards »

Comments

britt

Kære alle,
Mange tak for jeres dejlige hilsner!!
Det er næsten en skam at OL er ovre....ikke kun fordi sweateren ikke blev færdig. Men jeg kunne godt underholdes af mere halfpipe og kvartet-skiløb på trapper - gosh, det var vildt.

Det feminine twist bliver nogle få og helt enkle rettelser: en anden form i kroppen, inspireret af min Owls og så planlægger jeg at gøre halsåbningen lidt større. Jeg satser på at det er det, der skal til på den enkle og smukke model.

:-) Britt

Lene Klitgaard

Åh det garn ser lækkert ud, jeg får helt åndenød - det er kommet på min liste over dét, der skal kikkes nærmere på (læs: afprøves) ;-)

Jeg er meget spændt på at se den færdige model :-)

Tina/Chance-strikkeren

Din Cobblestone bliver rigtig fin i de farver - glæder mig til at se, om du giver den et ekstra feminint twist?
Ja, vi vil have forår og sol; gider snart ikke alle de våde flyverdragter og støvler mere...!!

KH Tina

Jette

Hvor sjovt, det er anden gang i dag jeg støder på det flotte garn, det er dog utroligt smukke farver. Glæder mig til at se din udgave af Cobblestone.

Dorthe

Ja, vi var også ganske betaget af spring i halfpipe'en, og Shaun white var helt vild. Og kommentatoren! Sjældent har man hørt så meget slang samlet på et sted. Vocabularium har i hvert fald fået en del "air"!

Linda

Tillykke med fødselsdagen, søde Britt! Jeg rasler med koklokkerne for dit strik, har siddet lidt og kigget skiløb fra sidelinien, det er viiildt når de løber 4 mod hinanden og starter med at køre på trapper!

Lena

Tillykke med fødselsdagen!
Her tør det også - det er MEGET tydeligt at høre, når store mængder sne falder ned af taget.
Glæder mig til at se din femininie Cobblestone.

Bebiane

God weekend til dig også, jeg håber du når i mål :-)) jeg glæder mig til at se, når projektet er helt færdig.

Ulla

Tillykke med fødselsdagen
Skønne farver til den feminine cobblestone. Ja foråret er på vej, jeg har lige fundet den første erantis med blomst i haven.

angelika

TILLYKKE med din foedselsdag i gaar :-)
Jeg havde tilmeldt mig til ravelympics, men fandt saa ud af at der er andre projekter, der frister mere end det jeg havde planlagt at strikke, saa jeg trak mig :-) Det havde da ikke vaeret spor sjovt at strikke et projekt jeg ikke liiige har lyst til her og nu, og samtidig at se vinter-OL selvom jeg hader sne og vintersport ;-))

Tineke

Hep hep! Den bliver da rigtig flot i de farver.

Diana

Tillykke med fødselsdagen i går.
Jeg ser normalt aldrig OL, men sad også dybt optaget af halfpipe, det var så sejt ! Glæder mig til at se den feminine Cobblestone ;)

Conny

Jeg har fulgt med på din blog et stykke tid og er dybt imponeret over hvad du får produceret. Der er så mange fine ting, at én ting ikke kan fremhæves frem for en anden.
Jeg håber jeg en gang med tiden bliver så rutineret, at jeg formår at rette strikkeopskrifter til, så resultatet bliver godt, selv om strikkefastheden/garnet ikke stemmer overensmed opskriften.
Glæder mig til at se din feminine Cobblestone, når den er færdig :-)

The comments to this entry are closed.