« At strikke baglæns.. | Main | Rave-næsten-lympics »

Comments

Lone

Dit billede er klart finere end i borgen, og har givet mig mod på et forsøg...synes normalt det er alt alt for svært at finde godt strik til drengene, og dem i bogen var jeg faktisk også lidt skuffet over (Pigemodellerne derimod...uha der kom de første 4 på listen). Nu står der så 5 ;-)

britt

Eijjj, for katten en samling fantastiske kommentarer fra jer. Skønt at I også synes det er en fed trøje. Asger har brugt den meeeeeget i mellemtiden - nu skal den vaskes - og jeg vil gætte på at den ryger på igen, når den er tør.
:-) Britt

Kirsten

Hvor er den herlig - tænk at strikke en trøje, som man godt må pille i! Super at se den i en farve, hvor mønsteret kan ses, og en fantastisk knap, du har fundet.

Linda

Den er intet mindre en fantastisk. Og når min nær 14-årige mumler at den da egentlig er ret sej, så er det noget nær et mirakel ;o)
jaja, jeg er kun ved hønsefødderne endnu, men jeg når det vel inden Oskar er for stor...

Knittingbird

Veldig flott trøye, og når mottakeren er så fornøyd er det bare herlig! Du må nok strikke en til da. Spent på å se den i flere farger.;-)

Lena

Meget, meget fin. Hvor er den 'drenget' - sådan en skal Andreas helt sikker også have engang.

Gitte

Den er så flot! Skøn farve - ja - man får jo lyst til at røre ;-)

 elinF

Sikke en fin bluse, og skøn skøn farve - og super super med pilfingerhullerne, det er da lige noget til en lille/stor sej fyr.

Tineke

For dælen, hvor er den blevet god. Igen, det er ikke altid billederne i bogen viser modellerne fra deres bedste side (for møøøøørkt), men nu kan jeg da se at den er vildt sjov! Ska' laves.

Der er bare så fine modeller i bogen, den bliver man ik' sådan lige færdig med, ligesom alle hendes andre bøger.

Ulla

Den er fiiiiiiiiiiin. Uha problemet med bogen er at vælge, hvilken model man skal strikke først :-) Nu skal du vist bare igang med at strikke en til Signe.

Helle

Åh, den er da skøn Britt:-) og det at den vækker glæde gør den jo endnu mere skøn! Larch er en rasende lækker farve..

Knus Helle

Birgitte

Jeg kan godt forstå den er blevet et hit! :)

anne

Så fin den er. En rigtig lækker drengesag, dejligt med et par fotos hvor man rigtig kan se mønsteret for det syntes jeg mangler i bogen.
Sjovt sådan en forskel der er på børn, en kan bære uld direkte på kroppen en anden kan ikke få det blødt nok - lige sådan er mine også.
Knappen er da et hit.

Irene Aagaard

Superflot drengetrøje! Du har ret i at modellerne ikke gør sig så godt på fotografierne i bogen. Jeg blev først grebet af dem, da jeg så dem "live" til et foredrag med AD. Hun er så kreativ - glæder mig til hendes nye bog, der skulle komme i sep.:-)

angelika

Den er helt vildt flot ! Det der med at han bedst kan koncentrere sig naar han har noget at pille ved, er noget vi strikkere kan nikke genkendene til ;-))

britt

Ååhhh, Diana - jeg har set alle farverne live - Helle havde dem med på sidste strikkefestival. De er så smukke - og nogle af dem bor hjemme hos mig :-)))
Og tak for roserne!
:-) Britt

Diana

Hvor er den bare skøn ! Kunne godt forestille mig at den er skæg at have på og bruge som "beskæftigelsesterapi". Ved du at strikkebutikken i Slangerup er begyndt at forhandle Holst Garn ? Tænkte at det måske kunne være interessant for en supersoft freak som dig at tage på tur dertil og se alle farver live !! (butikken hedder "Strikketøsen", hvis ikke du kender den i forvejen)

The comments to this entry are closed.