« Salt og Peber | Main | At strikke baglæns.. »

Comments

britt

100000 tak for jeres dejlige kommentarer.
Tutorial er netop udkommet - jeg håber I får glæde af den.

Klods Hans hedder efterhånden mere pilfingertrøjen herhjemme. For jeg kan næsten ikke sidde og strikke på den uden der kommer et barn forbi og skal stikke fingrene i hullerne. De er vilde med den mulighed.

:-) Britt

tanterne

Jeg glæder mig til din tutorial!
Hvis det der baglænsstrik kan læres, - og det skal bestemt prøves - giver det helt nye muligheder for valg af modeller. Der er en del fravalgte, der så skal genovervejes.
:-)

Jette

Den ser spændende ud, dejligt at han vil gå med det. Glæder mig til den tutorial om baglænsstrik, det har jeg godt nok aldrig hørt om, men må være skønt at kunne, især ved buler/bobler, som er min hadeting at strikke.

Lene Klitgaard

Det er trods alt også strikketøjet, der skal prioriteres fremfor bloggen, sku´ jeg mene ;-)

Din Klods-Hans er så fin og farven er skøn, at det er en "pilfinger-trøje" gør den jo bare endnu mere interessant :-) Jeg opdagede den også først, da jeg så den live! Jeg synes, det er et generelt problem, at billederne i Annette Danielsens bøger (her tænker jeg også på Strik Naturligvis)er for dårlige til at vise projekterne ordentligt. Måske er det også forklaringen på, at jeg ikke "kunne se" modellerne overhovedet de første gange, jeg kikkede i bogen :-)

Glæder mig til at høre, hvordan du strikker baglæns ;-)

 elinF

Så fin den er, havde egentlig slet ikke opdaget den i bogen - sjov historie, det er da vist lige noget for en lille pilfinger. Det ser ud til at blive en HOT sag.

Gitte

Fantastiske billeder du har taget af trøjen. Du bør næsten sælge dem til annette Danielsen ;-)

Den er så flot!!!

glæder mig til at læse din metode. Den vil blive printet og lagt ind i Annettes bog, til når jeg kommer så langt engang.

Lena

Hi, hi, han godt lide årsagen til hullerne - til at pille i:-) Fin farve - og så ser jeg frem til at lære at strikke baglæns - det lyder som et must til denne trøje.

angelika

Bulerne har jeg overset i bogen. Det der med at strikke dem baglaens maa jeg oeve mig i. Det lyder som en rigtig god ide !

bodil munch

Glæder mig til at din strikke-baglæns-metode, så venderiet kan undgåes. Jeg har strikket Anette Danielsens Tidsel, hvor jeg også skulle vende for hver "tidseltorn".

Lene Sophie

Da jeg lærte at strikke som barn, strikkede jeg også baglæns og som venstrehåndet, så fik man håndarbejde i skolen og fik lært at strikke "rigtigt". Men da jeg skulle lære at strikke neverkont, måtte jeg erkende at baglæns strik altså er guld værd. Glæder mig til at se din tutorial...

Bettina

Iiih, hvor godt at se din udgave - Annette D er faldet i samme fælde, som Ingelise ofte sidder fast i (uden yderligere sammenligning!) *s*); De modeller, der strikkes op i så mørkt garn, bliver ikke fotograferet ret godt, det er drønærgerligt! Man burde fotografere dine fotos og lægge dem i sin bog, så man kan huske det fremover! :o)

Ulla

Øj den er fin, jeg havde slet ikke opdaget bulerne. Det lyder spændende med en tutorial om baglænsstrik.

Pernille

Ja selvfølgelig - strikke tilbage. Jeg strikker knopper for øjeblikket og har endda for mange år siden lært at strikke både frem og tilbage på retsiden... Jeg havde bare lige glemt det.
Næste knop bliver strikket uden vend!

Tak for hukommelsen og hvor ser alle bulerne bare fantastiske ud :)

Signe

Enig! Den farve er vildt flot. strikker selv en drengetrøje i den.
Jeg har da vist overset klodshans, men den forklaring er jeg også vild med!

The comments to this entry are closed.