« Humørsmitter-kruset | Main | I sne står urt og Klods Hans.... »

Comments

britt

Hvor er I allesammen skønne!!!
Tusinde tak for jeres fantastiske kommentarer - det gør mig meget, meget glad.
Og Tunika'en er jeg suuuuperglad - den har hængt på min mange gange siden!
:-) Britt

Mie

Fantastisk tunika - Har først lige opdaget den og er ved at dø over ikke at kunne skrabe håndører nok sammen til et kit - lige her og lige nu. Den tunika skulle have været strikket i går :-) Din er rigtig flot - varme og energigivende farver :-)

Linda

Den er rigtig fin! Jeg har den også på min plan for i år; tror næsten Fie også skal have een istedet for topstykket, der trækker så skævt i kilen, det ser så hjemmelavet ud ;o)
Og så har du lige fundet en bluse der matcher :oD
kh Linda

Gitte

Sådan har jeg det også med røde farver. Og jeg har en masse rødt garn liggende, som trænger til at blive strikke.

Din salt og peber (eller rababar og rødbede) er skøn!

Britta

WOW! Hvor er den flot. Jeg er også vild med de mørke røde farver og især da dem man kan få i Supersoft.
Det er en rigtig flot model - kunne være jeg selv skulle give mig i kast med den... Og så gøre som dig og holde mig til forskellige nuancer af samme farve, så man ikke ser tykkere ud end højst nødvendigt ;-) Selvom den nu også er flot i kontrastfarver.

Lene Klitgaard

Uha, hvor er den fin- jeg kan kun sige, at jeg er enig i, at alle justeringer er lykkedes :-)Det er virkelig en meget, meget smuk farvekombination :-)God ide med forkortede rækker, det vil lige give den et ekstra løft, selvom det jo ikke er nødvendigt :-)

angelika

Den er SMUK ! Jeg er enig med dig i, at den godt kunne vaere lidt hoejere i nakken. Annette D.´s fif med de forkortede raekker fungerer fint og skal bestemt afproeves paa flere modeller.

yt

WOW, hvor er den god i de farver ;)
Det er en super god sag, med plads til det hele.

Yt

Christine

Den er vildt flot! Jeg kan meget bedre lide dine farver end dem på sommerfuglens hjemmeside (men jeg er også klart til rødvin og rødbeder....)

 elinF

Smuk tunika/kjole i dejlige varme vinterfarver - røde farver så smukke og fine sammen. Utrolig dejlig at have på og ikke mindst varm de rigtige steder, den er bestemt hot, bliver svær at komme ud af igen.

Jette

Meget smukke farver du har sat sammen til denne flotte model. Kan godt se at nakken kunne være højere, især til vintertøj. Uha, det må have været koldt at stå model der i sneen..:o)) Og god strikkedag.

Ulla

Smuk kjole, den røde er en fin farve til vinterbrug. Dobbelt duo/supersoft på pind 3½ dur bare ikke til andet end udebluser. God weekend og nyd din strikkesøndag!

Annette D har i Lille Ida's Blomster lavet tricket med forkortede rækker, den er sk*de smart og så sidder vesten bedre. Jeg har en design.club.dk Mille, der lige skal regnes om efter det princip inden jeg slår op.

Lena

Den er så skøn - smukke farver. Jeg har mere end én gang været ved at købe den og nu bliver det da endnu sværrere at lade være:-) Kan sørme godt forstå hvis du er glad for den.

Karen

wow den er super flot! Kan godt lide at farverne "flyder" uden rigtig at gøre det :) Jeg har altså også noget med ting der ikke er højere i nakken end foran, jeg går og hiver i det hele tiden, så tak for fiffet til denne opskrift, for den skal også laves en dag :)
Glæder mig til i morgen!

Lise (fru Kvist)

Hvor er den smuk, din rødvin-og-rødbede! Jeg er helt enig med dig i at den rette pind til dobbelt supersoft er 4,5. Det bliver så fint og let at man slet ikke har indtryk af en tyk trøje, som man ellers nemt kan få på 4,5. Jeg er vild med den! Mail følger.

Birgitte

Den er jo super skøn!
Absolut stof til eftertanke mht. kommende strikkeprojekter... ;)

Dorthe Sch'dt

Den er så smuk og jeg håber at du medbringer den i morgen hos Karen, jeg vil ihvertald gerne se den rigtigt nu du har ;ndret den til dobbeltgarn.
Og mest af alt gl;der jeg mig til at se dig i mere end 1 minut i Zoo

Lykke

En rigtig fin udgave af Salt&Peber du har fået lavet. Farverne er meget fine sammen :-)

The comments to this entry are closed.