« Sidste knallert på molen... | Main | Sikke en aften »

Comments

Ulla Kristensen

Du kan tro, det kan bruges til noget--masser af inspiration og super information til en ikke alt for erfaren strikker--det er noget der du'r.
Så tak for det:)

 elinF

Det er da bare dejligt at Rowan har fundet sine egne fødder igen - det var sådan et lækkert blad førhen.

Jette

Tak for tour de bibliotek, så mange gode sager har mit ikke, men så ved man da hvad man skal bestille næste gang, når jeg har læst mig igennem alle dem jeg har købt på det sidste..:o))

Gitte

Spændende, spændende, det er lige før jeg også må igang med biblioteket, men jeg tør næsten ikke....... Har i forvejen ca. 646 modeller (mindst ;-) som jeg har lyst til at strikke ;-)

Britta

Som altid en god beskrivelse af bøgerne - rart med anmeldelser så man ved hvad man skal lede efter. Dog vil jeg lige forsvare More Big Girl Knits - jeg kan godt se at de ting strikket i tynd garn er lækre, men når man (som mig) skal op i noget der ligner str 60 så gider man (jeg) altså ikke strikke på pind 3! Det vil tage årevis...

Pernille

Superlækkert, bøger jeg ikke vidste fandtes. Dit indlæg fik mig en tur omkring bibliotekets bestillingsside og nu venter jeg på 237 bøger (eller noget) jeg fik ramt bestillingstasten til.

Hvis jeg er heldig kommer de ikke alle på een gang - det kan blive tungt at slæbe :)

Men altså det jeg ville sige er, at det var lækkert at læse en kort introduktion og få gode ideer til læsning - Tak :)

The comments to this entry are closed.