« Lad det bare regne... | Main | Au Revoir/Arrivederci »

Comments

Lise (Fru Kvist)

Ihhh Britt, jeg har lige fået den og skal først nu i gang med første gennemlæsning, jeg glæder mig! Skal lige have puttet et par unger og pakket en kuffert, men efter det skal der drikkes te og bygges luftkasteller! Tak for din anmeldelse.

Helle Nielsen

Du har ret i at den kræver flere gennemlæsninger OG at der er mange fine modeller i. Men jeg synes alligevel at der er liiidt for meget genbrug over den. Jeg har lavet mange af Hlega´s modeller og savner lidt flere nyheder. Men den der børne hulkrus-model bliver da en landeplage...
Hilsen Helle

Ulla

Jeg har kun lige nået første og anden gennemlæsning. Den vinder ved anden gennemlæsning, meeeen der er meget genbrug og nyfortolkninger tæt på andre Amimono og MI modeller. En ting er sikkert DM skal have en flower-power sweater i hulkrus.

Bebiane

Du har helt ret, jeg syntes også at det er en dejlig bog. Selve størrelsen på bogen er god, jeg gider ikke sidde med en kæmpe bog i skødet :-))

Birgitte

Jeg er helt helt enig - du siger det helt præcist. Kl. lidt over 11 fik jeg fingrene i mit (signerede) eksemplar :) Har kigget i den i butikken, i kø til en hæveautomat og på fortovsrestaurant - og det bliver bedre og bedre hver gang. Vil begynde 4. gennemkig om et øjeblik. Garn-planer er allerede begyndt :) Skal bare liiiige ha' strikket Granite først, men man KAN jo strikke mere end én ting på én gang!
Jeg glæder mig til at se, hvad du får ud af den!

- Birgitte :)

Jane

Den kommer helt sikkert på min ønskeseddel. Jeg er vild med Helga Isagers design, men desværre er der ikke mange af hendes modeller jeg kan være i :-(

Helle

Jeg har lige bladret i den idag hos boghandleren...Det er en must-have! Der er mange fine sager deri...80'er hulmønstertrøjen faldt jeg pladask for!

Knus Helle

Fríða

nu har jeg kigget på de modeller der er gengivet på Sommerfuglens side. min förste tanke var at de stakkers fotomodeller da virkelig behöver noget ordentligt at spise!!nå, men nogle af modellerne fortjener helt sikkert et nærmere kig. nu venter jeg spændt på den ankommer til byens Isagerbutik.
kh.fra Island
Frida

Lena

Meget præcis beskrivelse! Kunne være skrevet af mig :-)

Jette Møller

Tak for anmeldelsen, skal lige have kigget den igennem før jeg køber den, modellerne plejer ikke at være noget for mig, men der kan jo være en der hitter.

The comments to this entry are closed.