« Pine - undervejs | Main | Pine »

Comments

Karen S

Så gav jeg efter! Jeg er med på O-meteret! Hvem kommer først? ;)

Gittemay

Tja, jeg ved jo godt, at jeg nok burde være med her. For det fremgår ihvertfald ret tydeligt, at jeg ikke falder fra på nogen led :-). Har (alt for) meget strømpegarn - en last i lasten så at sige. Men 1000 gram - dét er godtnok meget - også selvom jeg kunne gøre det i flere runder. Men jeg overvejer - dét gør jeg. Især fordi der lige var den der sætning med, at det ikke behøver være strømper...:-))))Men pyh ha, siger jeg bare.

KH Gittemay

britt

Nææææææ, hvor er det fedt vi er så mange, der er i samme båd.
Jeg kan i hvert fald mærke at det at sætte et O-Meter op gør at jeg er mere tilbøjelig til at hive sokkegarnet frem. Kors, hvor er jeg nem!

Men bare rolig, jeg kommer til at strikke meget andet end sokker, så der kommer til at gå laaaang tid før jeg når de 100%

@ Linda: næh, jeg trækker ikke ud - skulle bare lige det med billeder....nu er den så også klar på bloggen.

;-) Britt

Jette Møller

Puha, ønsker dig held og lykke med de mange meter...:o)) Er kørt helt træt i sokker, har også kun til 3 par liggende, så det kommer nok en dag. Men fedt initiativ, godt at strikke sammen med andre, det trækker lige dovenskaben fra døren..:o))

Angelika

Det var et pletskud ! Jeg har en svaghed for stroempegarn, som er det eneste jeg koeber til lageret. Nok fordi man kan noejes med at koebe et enkelt af hver slags.Lidt fjollet, naar man er holdt op med at producere stroemper, men saadan er der jo saa meget ;-)
Jeg tror at jeg nemt kommer op paa 1000 g, men toer naeste ikke kigge efter ;-) Det goer jeg en af dagene, og saa skal der gang i lagernedbrydningen. Min praemie...? Jeg skal en tur omkring Purl N.Y. senere paa aaret, og saa er der frit slag dér :-)

Karen S

Jo jo, sokkegarn har jeg ganske meget af... meeeen, det er nu ikke selvstribende, i hvert fald ikke ret meget af det.
Jeg har på det seneste holdt få-brugt-dit-kedelige-strømpegarn ræs for mig selv, og præmien har været luksus strømpegarn til at fylde op på lageret med ;)
Så jeg tror jeg strikker en luksus strømpe eller to, bare for at følges med jer ;)

malle

uha du ramte lige en meget øm plet i storlageret.......jeg har ihvertilfælde også 1 kg selvstribende strømpegarn liggende. Måske jeg skulle hoppe på din vogn og på den måde være på forkant med årets julegaver til hele familien!

Super ide!

Lene Sophie

Den er jeg med på - har kun 10kg sokkegarn liggende + det løse og det jeg lige kom til at købe, da Nanna havde udsalg.... tsk tsk. Men her bliver det ikke kun selvstribende, jeg har nemlig også meget ensfarvet liggende.
Godt initiativ Britt !!

Linda

ahem... jeg burde lege med, for jeg har en del sokkegarn....mon ikke man kan kringle det ind under månedsfarvetvangen, det tror jeg. Og jeg har en hel del ideer til hvad man kan lave, når det ikke skal være sokker alene ;o)

hvad... trækker du pinen ud? (hehehe)
knus
Linda

Birgitte

Jeg vil gerne være med! Jeg vil bare lave det om til sokkegarn generelt, for jeg har så riiiigeligt, men ikke så meget af det 4-trådede automatstribende... Har i ren og skær glæde over Ravelrys fornøjelser indkøbt Socks That Rock, Lorna's Lace's, Claudia's Hand Painted, Koigu, Colinette, etc. fra andre Ravelers... og har længe tænkt om ikke jeg skulle lave et eller andet 12-par-sokker-på-1-år eller noget i den stil. Så jeg er med!

*På vej over på bloggen for at annoncere min egen version*... :)

Line M

Jeg har allerede et af slagsen, men jeg har også garne til ca. 70 par voksen sokker....

Held og lykke

Line

Ulla

OUCH, Det er sådan omkring 12-15 par strømper str voksen. Det tilsvarende antal børnestrømper tør jeg ikke udregne.
Jeg har heldigvis ikke 1000 g (4.2 km autostribet) strømpegarn, der er vist 2-3 nøgler i kassen. Vi snakker så ikke noget om, hvor meget håndfarvet strømpegarn der gemmer sig i sammestedes.... ;-)

Nå men god fornøjelse. Når du engang er færdig, så er belønningen vist i Seyfarth/Arnica prislejet.

Tineke

Phew, det er meeeeget sokkegarn du skal køre igennem. Og se, det ejer jeg stort set ikke! Men jeg kunne nok have godt af en yarn-o-meter af en slags, så den tanke vil jeg da lige lege lidt med.

The comments to this entry are closed.