« Pine i festhumør | Main | O-Meter eller hva? »

Comments

Tina/Chance-strikkeren

Den bliver altså superflot....må vist eje lidt mere Mandarin...
Sammen lektielæsnings-koncept her i øvrigt - så kan det da bruges lidt positivt, man har et barn, er i dén grad har brug for hjælp til lektierne (og det tager riiiigtig lang tid...).

KH Tina

Jette Møller

Ja, denne tid på året er den hvor tiden bare flyver afsted og der er så meget der skal nåes, så er det godt med automatstrikketøj, når man kun lige har tid til et par pinde i ny og næ. Glæder mig til at se den færdig.

Stine

Smuk farve til din Pine :-)
Det er ikke så tosset at kunne multitaske på den måde.

britt

@ Lise: sjovt, som rutinerne minder om hinanden i familier i samme fase af livet. Jeg beder godt nok ikke om flere lektier....de holder sig ikke tilbage i Asgers skole

@ Linda; ja, den farve er stærkt vanedannende og dragende. Jeg kan godt forstå den dukker op overalt. Og jo, den er strikket i dobbelt Supersoft.

:-) Britt

Linda

Sjovt,nu ser jeg den farve allesteder ;o) Jeg kan stadig ikke lade være med at læse pine på dansk..... er den strikket i dobbelt garn?
ja her er der ingen lektier, det bruger de ikke lige i øjeblikket....

Lise (Fru Kvist)

Hvor sjovt Britt, vi har helt den samme rutine med lektielæsning og strikketøj her i huset. I perioder hvor jeg ikke rigtig har tid nok til strikkeriet overvejer jeg at foreslå om ikke 1. klasse skal have lidt flere lektier for...
Din Pine bliver bare super!
Knus,
Lise

britt

Tak for ordene! :-)))) Jeg eeeeelsker mine automatstrikketøjer....men sjovt nok har jeg konstateret at de heller ikke må være for kedelige - der skal være en anelse variation....og det er der i Pine...fedt!

@ Tineke: velbekomme - det glæder mig at kunne hjælpe. Og ja, jeg finder som regel ud af opskrifterne....eller finder min egen fortolkning...eller noget...

@ Gitte: foreløbigt har jeg kun strikket ærmer og krop - det kan næsten ikke gå galt. Jeg har indtryk af at folks besværligheder er i bærestykket. Meeeeen jeg har nu også set en del strikke Pine uden at beklage sig over opskriften...såååååeee...lad os se hvordan det går, når jeg når dertil.

;-) Britt

gitte

Er da vist første gang jeg har læst noget så positivt om Pine på en blog....... Synes jeg plejer at læse om problemer med opskriften......

Kender godt det med at det ukomplicerede at det der går bedst. Ungerne er i seng, der er ro i huset, fjernsynet er tændt og pindene kører - Så kan man slappe af.

Lena

Ja, man må finde små lommer af tid og hygge i en travl hverdag. Jeg ser frem til at høre dine kommentarer om Pine - jeg har købt garnet til min version.

Birgitte

Uhm, det er en dejlig farve!

 elinF

ja automatstrikketøj er ret så værdifuldt for sjælen på visse tidspunkter, en sand nydelse faktisk

Tineke Lund

Pine ér et dejligt stykke strik, når man engang er kommet i gang, det er godt du har tag på de her Isagerske opskrifter, jeg er kommet godt videre med min krave på Maple, så endnu engang tak!

Ulla

Ak ja hverdagen, den æder meget af ens strikketid. Automatstrikketøj er godt og giver resultat.

Pine ser rigtig lækker ud, den liger en humørspreder i glade farver.

The comments to this entry are closed.