« Det' da en Barbie sovepose... | Main | Anemone »

Comments

Frida

Det må være den flotteste barbiekjole ever :)

Helle

Du er simpelthen for herlig, Britt...kender kun dig, der kunne finde på at gøre så fantastisk meget ud af en kjole til Barbie;-)

Knus fra Helle

Dorte

Sikke dog en heldig barbie-dukke !!

Jeg øver mig også i teknikken efter den meget inspirerende eftermiddag med Christel - min prøveklud bliver dog bare en trekant . . . Men så er jeg også snart klar til at kaste mig ud i frakke-projektet !

Ulla

Den er fiiiiinn.

Lise (Fru Kvist)

Hold da op! Meget smukkere end den blå glimmerhavfruesag jeg fik fremstillet til Barbie, og garanteret sjovere at strikke!

Go´påske
Lise

 elinF

Det er da den fineste barbie kjole jeg har set længe - den teknik er bare så super lækker i det færdige strikresultat - en større ting ville da også være super flot - og sikken en farveleg med at finde farverne, uha det ville være lækkert

Jette Møller

Så fik hun sin fine kjole på, hvor er hun bare flot frk. Barbie. Du er genial til at finde på...

tanterne, Charlotte

De Barbier er efterhånden velforsynede ;-)

britt

Takker for roserne!!

@ Karen: det er jeg sikker på at du kan finde ud af - du skal bare kunne styre 2 tråde på fingeren.

@ Linda: hæft du bare ender - det gjorde Christel også første garn....og så aldrig mere...

@ Lene: man ruller nøglerne op på følgende måde: start med at rulle et lille nøgle af et par meter af den ene farve. Bryd garnet og vikl nogle meter (Christel siger 2-8 meter) udenpå, bryd garnet og fortsæt med bare at vikle udenpå. Dermed dannes et nøgle med sine helt egne farveskiftende striber. Så gøres det sammen med den anden farvegruppe. Så har man et nøgle med bundfarver og et nøgle med motivfarver. Først når der strikkes og farverne skifter binder man knude og strikkehæfter. Altså ingen knuder i nøglet.

@ Sanne: gu' har jeg da så! Men der var nu heller ikke så meget på spil her. Dels har jeg strikket i garnet før og kan godt sjusse mig frem til en strikkefasthed og dels er pasform i et Barbie-skørt ikke sååååå vigtigt. William kan da ikke leve uden sådan en kjole. Du har vel allerede lavet boleroen til ham? Ja, vis ses - juhuuuu!!

Knus,
Britt

Sanne B

Jeg tror fanerme ikke på at du har gættet (!!!!) en strikkefasthed!
Det skulle da være første gang at fru Grendesign gætter sig frem og ikke tæller, analyserer og konsekvensberegner og liiige kører det hele ind i excel for at være sikker...hahahahaha.
Hvem der bare var en Barbie, eller havde faconen. Så ville jeg også ha' sådan en kjole. Måske skulle jeg forsøge mig med en til William-hunden. Så skal der bare seriøst mange kiler i corsagen...
Ses snart.
knus
SanneB

Karen S

Øj, hvor er hende Barbie da bare heldig! ;) I hvert fald er hun ejer af den smukkeste strikkede barbie-kjole, jeg nogensinde har set!!!

Lene Klitgaard - strikkeheksen

Jeg kan kun sige, at det er en særdeles heldig Barbie, der bor hos jer ;-)

Jeg synes teknikken lyder helt vildt spændende, men er stadig ikke sikker på, at jeg har forstået det helt rigtigt: ruller man sit farveskiftende nøgle ud fra forskellige farvede nøgler/rester ved at bryde garn og binde knuder og siden strikkehæfte????

Linda

Aj, hvor er den fin! Det er virkeligt smukt med farveskiftene, og så meget mere elegant end det selvstribende. Tror nu ikke jeg ville kunne lade være med at sidde og hæfte alle enderne alligevel...

Hanne

Den kjole kunne Dior ikke have gjort bedre - og tweedgarn er så skønt og dejligt. Min mor væver sine uopslidelige plaids af det og de er både smukke og varme og i høj kurs hos familie og venner.

Karen

Super fin! Så finten ved Christels opskrifter er altså ikke at man hele tiden skifter tråd med farver, men at man vikler op inden? Så kan en farveskifts-spasser som mig, måske alligevel godt strikke hendes ting? Go påske!

The comments to this entry are closed.