« Barbie's fine kjole | Main | Pine i festhumør »

Comments

britt

Ihhh, tak for de fine ord. Og alle, der har lyst: det er bare at sætte i gang - det er nemlig et fint og overskueligt projekt.

@ Ulla: en ny Annette D....jeg bliver da helt nysgerrig!

:-))) Britt

tanterne, Charlotte

Yndigt. Jeg får helt lyst til at motionere strikkepindene igen.

Linda

Den er så yndig og piget i den skønne farve. Jeg satser på at Sanne en dag laver en model Onslow, til os med bænkebidersamlende, sværdstikkende brøleaber ;o)
knus
Linda

Helle

Den må jeg da igang med--Har købt alle sannes opskrifter og den nye butik "lokkede" mig med en skøn farve----Ja du er en dyr dame at besøge --Grin

malle

den er så fin den der model...jeg er også næsten færdig med min Anemone vest i en meget mørk lilla udgave!
tak for tippet med garnet....det ser ret lækkert ud!

Lone

Ja - sikke en dejlig farve. Jeg har strikket den i brun, for det var en rest jeg havde, men den næste skal være i en lidt mere tøset farve som din. Først skal jeg dog lige i gang med Fiona, for Sanne B's modeller er bare for lækre. Og Holst butikken er et super tip, når man har smag i den retning!!!!

Jette Møller

Hvor er den bare sød, og det Supersoft er bare en skønt garn, og fedt at Holst har lavet den butik, og lidt farligt... Bare jeg havde tøser at strikke til...

Ulla

Den er flot. Veste er som stofbleer, dem kan man ikke få for mange af. Måske enesteøglen skal have et styk til sommerbrug?

p.s. Scorede lyslilla isager bomuld til 1/2 pris hos Isager i går og fik set Annette D i en ny model, jeg skal have strikke til moi :-)

Mette

Sød Anemone. Den skal vist strikkes i en kusine udgave eller to. Her vil jeg lige nu nøjes med at hente gule anemoner i haven. k.h. Mette

Lena

Den er så fin - det er heeeelt sikkert at min lille niece skal have sådan en model i julegave.

 elinF

Den er rigtig sød og sikke en dejlig farve - jeg har også spottet at Helle har taget alle farverne hjem - der skal da vist prøves med en farve til Michell

Lise (Fru Kvist)

Eijj, sådan en skal min yngsteøgle da også ha´! Skøn model, dejlig farve og god opskrift, hvad kan man ønske sig mere? Også jeg har strikket 1½ Sanne B-model, men regner med at skulle hele repetoiret igennem.
Og tak for tippet om Helles shop.
Knus,
Lise

The comments to this entry are closed.