« En strømpestrikketaske får liv | Main | Overslyngel »

Comments

malle

"hot woman in red" siger jeg bare.....jamen som du da tryller vintersager frem!

den røde kombinerede hat og halstørklæde minder mig den, jeg havde dengang jeg var omring 10 år....min var skraldgul og havde pompom på huen......den var allertiders!

britt

Kære alle I herlige kvinder: tak for de skønne ord!

@ Jette: jeg ville ønske at det også var dem på sidebenene...høhøhøhøhø....men det kommer vi til når foråret slår igennem!

@ Lena: ja, jeg håber nu heller ikke at det kommer i brug på denne side af sommeren. Nu vil vi godt have forår. Men så er det klar til vintersæsonen....

;-)) Britt

Jette Møller

Atter en masse skønne småting du har lavet, og kan godt forstå du er vild med den røde farve, og som du kommer af med grammene, det er jo skønt. Altså ikke dem på sidebenene men af lageret, mener jeg.:o))

Lena

Skønne lune sager! Jeg håber nu der går en rum tid før de for alvor behøver at komme i brug:-)

 elinF

Rigtig piget og smart i de skønne røde farve, og "hat med indbygget tørklæde " det ville være lækker når vinden rusker vildt. Fede sager du får lavet.

Tineke

Det ér da superlækkert at få brugt rester op, og så til sådan noget brugbart guffeluffe, herligt.

Britta S

Dejlige røde sager. Og hvor er det dog fedt med en opskift som alle kan bruge, og som man gider blive ved med at lave.

Jeg har straks sat Heelhead scarf på min to do liste - hader huer, så den er da genial.

Lise (Fru Kvist)

Skønne småtterier. Det der heelhead scarf må jeg vist se nærmere på. Jeg har slet ikke hatte- eller huehoved, men mangler tit noget at tage på hovedet i kulden. Jeg må også lige kommentere dit filteprojekt - sød taske, men geniale detaljer. Jeg elsker, når der er kælet for den slags småting. Jeg harkun gjort lidt i filtning so far, men det er sjovt og næsten ren magi, når man putter en løs og slatten klud i vaskemaskinen og derefter trækker det fineste faste resultat ud. Der er en filtet cardigan fra Navia ret højt oppe på min to-do liste. Som altid inspirerer du!

Knus,
Lise

The comments to this entry are closed.