« Overslyngel | Main | 100% »

Comments

Helle Holst

Knuder og strikkehæftning - se det lyder som noget jeg må prøve:o)
Måske jeg kan luske mig til en enetime næste gang vi mødes ???

Det ser fedt ud - jeg glæder mig til at se Barbie in her dress....

Håber du nyder en skøn påskeferie.
Her står der garn på programmet:o)

Knus Helle

britt

Kære alle: det var også bare fedt!! Og teknikken er så simpel at man fluks bliver grebet og bare må prøve det af...selv.

@ Hanne og Svit: hvor det glæder mig at jeg ikke er den eneste, der synes at splejsninger er adddrrr....uld i mund og pyhaddr. Så kører da bare stolt videre med knuder og strikkehæftninger!

Normalt sørger jeg for at nyt garn sættes til i kanter eller steder, hvor det ikke er så synligt og så hæfter jeg det fast. Men det er ikke muligt i denne teknik - og knuder og strikkehæftning ses ikke i det farveorgie, der kommer ud af denne teknik.
Men hver person sin teknik - heldigvis kan vi da gøre som vi vil.

:-)) Britt

svit

YES - jeg har det bare SÅ godt med knuder og strikkehæftning, men det har jeg da aldrig sagt højt... Det gør jeg så fra nu af :)
Det ser da rigtig godt ud, det du har gang i. Bliver den mon senere blæst op i menneskestørrelse?

svit

YES - jeg har det bare SÅ godt med knuder og strikkehæftning, men det har jeg da aldrig sagt højt... Det gør jeg så fra nu af :)
Det ser da rigtig godt ud, det du har gang i. Bliver den mon senere blæst op i menneskestørrelse?

Hanne

Jeg har prøvet samme teknik - Kaffe Fassett har ikke levet forgæves - og har aldrig splejset, det er for bøvlet for mig.
Men ingen problemer af den grund, min mor bærer stadig Valmue-vesten med glæde, selv om den nu er ca 20 år gammel og der er ingen huller eller bristede tråde. Så bind løs!
- og en fed, fed Barbie-kjole :-)

jeanette hegaard

Ikke en dårlig måde at tilbringe en dag på :). Jeg er ved at skrabe penge sammen til et sjal, har halvdelen nu :). Man får da helt lyst til at prøve at lave et nøgle og strikke et eller andet.Den barbiedukke bliver da den mest velklædte af dem alle....

Karen S

Uha, man kan jo nemt gå hen at blive misundelig... men jeg tror i stedet jeg vil glæde mig på dine vejne over en skøn dag... Og så ønske mig, at jeg selv kan opleve Christels inpiration en gang ;)
Kh Karen S

Jette Møller

Misundelsen lyser også herfra, det er bare så skønne ting hun laver... Ville nu alligevel vælge at splejse garnet, hvis jeg engang skulle prøve et af hendes sjaler.

Kirsten

Øj, øj, lige til at lokke folk (mig) i fordærv.
Du har helt ret, de er lige til at blive glade af.
KH
Kirsten

 elinF

End en pissemisundelig sjæl - de farver er bare så skønne. Hold da op knuder og strikkehæftning - den skulle lige synkes

Ulla

Jeg er drønmisundelig...Det lyder som en lærerig og hyggelig søndag. Fuglesjalet står højt på min ønskeliste, men måske jakken skulle inspiceres nærmere (om et dobbeltstrikket halstørklæde, abalone, ænder og et spring shawls tid) aka næste årti.

Tineke

Det er nemlig bare skidesjov! Lige at få næste farve med, hvordan bliver det så. Glæder mig til at se Barbie kjolen, det må blive et hit....

yt

Dejligt at læse om jeres dag.
Kan godt forstå i blev smittet af farver og design.
Yt.

The comments to this entry are closed.