« Owls a la GrenDesign | Main | En strømpestrikketaske får liv »

Comments

Merete

Jeg har kost meg med dine tidligere Annual GrenDesign Awards, og tatt opp tråden i min egen blogg. Det er moro å se tilbake på et års strikk, og jeg elsker å lese andres anbefalinger, det har fått meg til å oppdage mye garn og mønster som jeg ellers aldi hadde funnet. Takk!

(Lista mi, inspirert av din, gjorde jeg faktisk 1.januar i år :)

britt

Tak for jeres dejlige ord!!

@ Ulla: jeg synes helt klart at pindene hitter. Jeg har (endnu) ikke oplevet knækkede pinde og jeg synes heller ikke de mange farver forstyrrer....det går jo kvikt, når der strikkes ;-)))) Løse sammenføjninger er kun hvis man glemmer at stramme med den lille metal-pind. Så tjek dem lige en gang til. Og den der tyske sælger: hit med adressen! :-D

@ Britta: jeg spekulerer over om Silk Garden Sock i virkeligheden ikke er det samme som Noro Flower Bed? Fibersammensætningen i garnet er i hvert fald det samme. Og jeg har lidt Flower Bed på lager. Muuuummmssss!!!

@ Lena: er det træpindene du har prøvet? For metalpindene er som skøjtebaner synes jeg.

@ Jane: jo, det er en sød nisse! Jo, det lyder som om du skulle trævle din Klaralund op - det garn er da for lækkert til at ligge i skabet! Og ja, Viften er perfekt til både feminint og råt outfit!

@ Tineke: det synes jeg bestemt du skal gøre!

@ Karen: det må du gøre - jeg vil meget gerne se det!

:-) Britt

Karen S

Det er altså nogle skønne skønne ting du har nørklet igennem året (og jeg har nydt at følge med her).... Det er jo ligefør man bliver inspireret til en lignende gennemgang for at se, hvad det egentlig var man brugte tiden på sidste år! ;)
... uha, de der Knitpicks pinde er ganske gevaldigt fristende!!!

Tineke

Sjov oversigt! Det er næsten skræmmende at se tilbage på sin egen produktion fra et helt år, vanvittig, men sjovt. Lækre, lækre ting du har lavet, og Viften der, den har jeg haft på listen længe, måske jeg skulle se at gøre alvor af den...
Kh. Tineke

Jane

At se "sort på hvidt" hvad man sådan får nørklet igennem i løbet af et år, kan godt tage pusten helt fra én.. lidt sjovt, ik'? Lækre ting du har fået lavet og jeg kan være enig med dig langt hen af vejen (har lavet en del af de samme ting som dig... *S*) Er helt enig omkring Viften...skøn skøn strik, som jeg i starten ikke fik brugt så meget, fordi jeg følte mig for femninin/fin, men til et par bukser og med en lidt mere "rå" t-shirt hitter den nu. Strikkepindene er skønne (nissen var forbi min sok i december med et begyndersæt - meget sød nisse, ik´'? - Jeg kyssede i hvert fald lidt på "nissen" og sagde tak). Det hæklede tørklæde - LÆKKERT! MEN Klaralund - den er aldrig kommet til at hitte her. Har taget den på flere gange og hver gang er det endt med at jeg har taget den af og lagt den væk igen. Gad vide om man kan trævle op og lave noget andet for garnet er jo skønt.

Lena

Meget produktion. Silk Garden er på min "må-prøve-liste". Mangler dog opskrift (og garn...). Jeg ha prøvet knit picks strømpepinde, men synes ikke de er overbevisende - noget glatte i det, så jeg har ikke anskaffet mig flere.
Glæder mig til at følge næste års produktion:-)

Britta S

Jeg elsker også Silk garden. Har du prøvet Silk garden sock? Jeg ved ikke om det er kommet til DK endnu (har selv fået noget fra USA), men når det kommer skal du straks købe noget.
Det løber 300 m på 100 gram og er såååååå lækkert. Jeg er ved at strikke et sjal og sidder og sukker og savler hele tiden ;-)

Jeg kan godt forstå at du bliver imponeret over din egen produktion - det er jeg også. Altså imponeret over din... Min egen produktion sidste år bestod mest i halvfærdige ting som siden blev trævlet op :-(

Ulla

Hov er det den tid igen, jamen så må jeg hellere få rodet i arkiverne og produceret min liste, jeg glemte det sidste år.

De der knitpicks pinde i træ. Jeg overvejer, overvejer igen og ender med ikke at bestille dem. Det der spøger i mit baghoved er historierne om knækkede pinde og løse sammenføjninger. Sidste undskyldning var, at jeg *endelig* fik lokaliseret den tyske sælger af luksusædeltræspinde. Genere farver-og-striber udseendet ikke?

The comments to this entry are closed.