« 6. billede i 6. mappe | Main | Owls a la GrenDesign »

Comments

britt

@ Maria: opskriften ligger tilgængelig inde i Ravelry - og via linket kommer du direkte derind, når du logger på Ravelry. Ravelry er en strikke community, hvor du kan finde et hav af opskrifter og masser af inspiration og erfaringer. Det koster ikke noget at være med og jeg kan varmt anbefale dig det - de er vist også blevet ret hurtige til at lukke folk ind.
Så skynd du dig at melde dig til, så du kan hente Odessa opskriften samt alle de andre fantastiske ting derinde.
:-)) Britt

Maria

Sikke nogle fine ting. Jeg er vild med den hue du har lavet, men når jeg følger linket når jeg ikke frem til opskriften. Er det muligt du kan maile opskriften til mig. Jeg tænker, at den ikke er ophavssikret da den har ligget tilgængelig på nettet. Hvis det er muligt vil jeg sætte stor pris på det.
Venlig hilsen
Maria

Lise (Fru Kvist)

"Sådan en halsting vil jeg gerne ha´" udbrød ældste spontant, da han så den. Tak for opskriften, den må prøves! Der er en vis tilfredsstillelse i de små ting, der bliver færdige mens man kan huske hvorfor man strikker dem!

Knus,
Lise

 elinF

Lækkre lune ting - den halskrave er god, ikke noget der hænger og kan hænge i - og vigtigst af alt modtageren er glad.

Tina/Chance-strikkeren

Småtterier er godt - en gang imellem trænger man til fornemmelsen af at få noget færdigt (selvom det jo sker tit hos dig !). Alle de der "småting" er jo bare uundværlige.

KH Tina

Jette Møller

Tak for opskriften, den skal jeg huske, og dejligt at få brugt af lageret!!! Og dejligt at de vil gå med det. Super enkelt og så smukt.

Lena

Her sner det store tunge snefnug, så sådan et fint sæt er da lige i øjet :-)

Lene Klitgaard - strikkeheksen

Det er da et superlækkert sæt og Lucca (fino o.a.) er altså lækkert garn.

Kan se, du også hører til dem, der godt kan tåle at have gang i mange projekter på én gang - bliver spændende at følge med :-)

The comments to this entry are closed.