« PIF paf pose | Main | Clara Tunika »

Comments

Jennie

Så söt tröja!

britt

Tusinde tal, allesammen!

@ Charlotte: den kan du da - jeg tror også den vil være meget smuk helt uden knopper. Måske endda med et farveskiftende garn sammen med en ensfarvet..

@ Lise: ja Ping uden Pong (aka Solo) ligner næsten en snydemodel - for jeg kunne såmænd også selv finde ud af at strikke den uden knopperne. Jeg har nærstuderet og jeg kan ikke finde ud af andre forskelle end knopperne. Men ved at fjerne knopperne får hun mulighed for at bruge garner med større kontrast i farverne - måske derfor der er tale om en ny model?

Og til alle der er fristet af Regia Silk - prøv det! Vidunderligt garn - dog desværre ikke jordens mest imponerende farveudvalg... Jeg vil i øvrigt vædde med at det garn Bente Geil sælger som luksus-strømpegarn rent faktisk er Regia Silk.

:-)) Britt

tanterne, Charlotte

Den er blevet rigtig flot med alle knopperne.
Men jeg er ikke meget for at strikke dem, så jeg har lige debatteret med mig selv om hvorvidt man kunne lave en lignende model med meget færre knopper..?

Tina R

Smart at vende alle knopperne den samme vej, når de nu helt klart har en for- og bagside. Kan godt forstå, Signe er glad for den....og så kan hun spilde regnbue-is, uden man kan se det ;o))

KH Tina

Ulla

Den er flot, lidt regbueisagtig uden den kedelig vanilje :-) Jeg skal vist have googlet lidt efter Regia Silk næste gang datterbarnet skal have en trøje.

Gitte

Britt - hvor er den bare super super tøset og flot!!!! Du er bare god. Tør slet ikke vise den til Lise!!!!

Lise (Fru Kvist)

Hvor er den sød! Tak for tip om garnet. Jeg er også lidt ambivalent overfor knopper (ikke mindst strikning af dem), men de er søde på din trøje. Har du set at Hanne Falkenberg for nylig har lanceret en Ping uden Pong? Den havde min svigermor "opfundet" for længst, men nu er den officiel.

Jeg er spændt på om min kommentar bliver gemt, de sidste par gange jeg har forsøgt mig hos dig er den forsvundet i cyperspace. Det går så lige op med de gange mine kommentarer er blevet vist to gange.....

Yt

Hvor er den sød.Søde farver du har brugt.
Det garn ville da vist være godt til sarte uldsjæle,
som mig.Det må jeg kikke mere på.

elinf

Fin er den helt bestemt blevet din tutti frutti, og regia lyder som et garn jeg bør prøve til Michell - det lyder som en ren vinder.

Lena

Hvor er den altså flot - jeg er helt vild med farvesammensætningen. Enig i Regia Silk - det er et så skønt garn til børn. Jeg er også glad for dine fif og opskriftbedømmelser - bliv endelig ved:-)

Jette Møller

Ih, hvor er den bare blevet flot, må altså også prøve det garn til børnetøj engang, det lyder lækkert. Skønt at hun er glad for den. Hader bobler, altså at strikke dem..:o))

Lisbeth Kjeldsteen

Hvor er den bare smuk!! Og godt tip med garnet - når der er lagt så meget arbejde i bluserne, så skal de også kunne holde til at blive vasket igen og igen.

Mette

Flot Tutti Frutti!

britt

@ Karen: tusinde tak! Jeg gør mig umage med at beskrive den slags, da jeg selv rasende gerne vil læse om den slags andre steder.
Det Regia Silk jeg har brugt her er købt for nogen tid siden....jeg spottede et godt tilbud...jeg tror det var hos garnsalg.dk - men når jeg gerne vil købe garn så googler jeg mig igennem forskellige sites og tjekker både danske, engelske og tyske sites. Jeg køber næsten alt garn via www i DK/EU.
;-)) Britt

Karen

wow hvor er den flot! Er helt tosset med dine "anmeldelser" og fif :) Hvor køber du dit Regia silk henne?

The comments to this entry are closed.