« Clara Tunika | Main | Julefred, kom hid! »

Comments

Tineke

Kunne lige læse at du også har hævet din Overslyngel ud af skammekrogen! Hvis jeg nu hepper lidt på dig, kunne du så sende lidt hepperdehep min vej, for æææh altså! På forhånd tak, og håber at du har sendt snotøglen sin vej....

Hilsner, Tineke

britt

@ alle: tak skal I have - der er noget, der tyder på at der vil komme flere varianter rundt omkring - det glæder jeg mig til at se.

@ Tina: jo tak, jeg har det fint igen.....har til gengæld ikke strikket eeen eneste maske heeeele ugen....så færdige projekter snart? Njet! Med mindre weekenden byder på usædvanligt meget strikketid. Men i aften skal jeg strikke - også i den grad!

;-) Britt

Tina R

Håber alle er helt friske i det lille Søborgske hjem igen. Der må snart være færdige projekter igen her på kanalen ;o)

KH Tina

tanterne, Charlotte

Dit selvmønstrende garn er det flotteste jeg har set i den kategori - nogensinde. Jeg får lyst til at lave noget der ligner.

malle

den der grøn og grå bliver godt nok bare for sej! tak for tippet!

knus fra
malle

Linda

Der er godt nok kulør på skærmen :o) Vildt flot til den grå. Vi fik skam en fin lille snemand på ½ m, der er så heller ikke mere sne at skue på vejen ;o)
kh Linda

Signe

Jeg har også Lene Samsøes bog, men jeg havde aldrig forestillet mig, at den trøje kunne blive så fræk i det flerfarvede garn. Jeg kan da lige pludselig se den sidde på begge mine drenge. Tak for tippet!

Knus Signe

britt

Takker!

@ Frida: hvis jeg så bare var sådan rigtigt skidt tilpas var det til at tage og føle på. Men det er sådan træls indimellem - for frisk til at være syg, så jeg arbejder og småskranter. ØV!

@ Helle & Jette: måske jeg skulle skrive at det er en mini-snemand....høhøhøøø....vi fik da 4-5 cm, meeeeeeen alligevel ikke nok til en rigtig snemand. Men ungerne hujede og jublede og skulle hele tiden hen og tjekke om sneen stadig var der.

:-) Britt

Jette Møller

Sikke skøn farve, og ja, man bliver hurtigt træt af at se på det grå. Og øv, vi har ikke fået så meget som et snefnug her. Nå, men det er jo også godt nok, når vi skal ud og køre...

Laila

Ihhh, nu mä det da snart være slut med den øgle!
God bedring, det er bare sä træls at være skidt tilpas.

Helle Holst

Der er nu ikke noget, der lyser op på en mørk vinterdag, som en grå sweater:o)
Også her er der gang i et par grå projekter - så supplerer jeg med et par festlige sokker til ungerne, når det bliver alt for trist.

Rigtig go´ weekend til dig og dine - håber I nyder sneen. Her har vi ikke set skyggen af et fnug og det er synes vi faktisk er lidt surt.

Knus Helle

The comments to this entry are closed.