« Tutti Frutti | Main | Næsten halvvejs »

Comments

britt

Eiiijjjj, tak for alle de fine roser!!

@ Linda og Lise: farven er i den grad lige i øjet til hende. Hendes hår ligner guld og øjnene bliver strålende blå. Hun må have mere i den farve.

@ Lise og Anne: bare få den på pindene - den er så hyggelig at strikke...og rimelig kvik...og smuk.....det er jo et helt Kinderæg...;-))

@ Kirsten: jaaaaa, jeg ikke afsløre detaljer, men kan da godt afsløre at vi taler om nye og lovende insulinprodukter til diabetes-behandling..

:-) Britt

tanterne, Charlotte

De ekstra blade i bærestykket klæder modellen, jeg kan slet ikke forestille mig at der skulle være færre blade.

Linda

Fin lille kjole! Farven er garanteret lige i øjet; jeg har samme farve liggende i hjerte Victory som en dag måske ender som en bolero til Fie....
kh Linda

Lise (fru Kvist)

Tusind tak for det! Min 4-årige har for ganske nylig bestilt en Clara (i lilla)og nu slipper jeg for selv at regne. Skøn farve til en lille rødblond sild.
Knus,
Lise

Lena

Hvad kan jeg skrive som ikke allerede er sagt? Så lækker er den!

anne

Clara er et sandt hit. Her i huset kan jeg snart ikke forsvare at barnet bruger sin mere, så en ny må på pindene.

Din er virkelig fin, farven er lækker, det har den helt rigtige smukke glød. Som altid når det kommer fra din hånd, er der tale om et smukt stykke strik. lot arbejde

Kirsten

Snot blev til glæde vendt! Super flot model og fedt at læse hvordan du fortolker og tilpasser opskrifter. Det er stor inspiration.
Pas nu på dig selv, det er garanteret tilbage for fuld skrue på de spændende projekter. Når I en gang er live må vi høre hvad du har lavet - et medikament, en pen eller lignende
KH
Kirsten

Tina R

Velkommen i snotklubben ;o) Du har da godt nok fået noget ud af den omgang 6-tr. Opal, hva'?
Superflot og anvendelig "ting".

KH Tina

britt

Mange tak for roserne.

@ Helle: jow da - det kan du sagtens. Signe har haft sin på i dag og den sidder fantastisk på hende. Hvis du slår mange flere masker op skal du måske nok være opmærksom på om halsen bliver for vid. Men det gjorde min ikke - tværtimod ville den være for lille uden de ekstra masker.

@ Birgitte: det er nemlig rigtigt....kunne faktisk snildt forestille mig den på en teenager/voksen også. Og sjovt nok opdagede jeg den på Isager's webside strikket op i Alpaca 3 til en 7-årig - garanteret præcist samme opskrift.

KH Britt

malle

god bedring til dig.......
og hvor blev din clara tunika vest bare smadder flot.....farven er lige i øjet og kan vil peppe lidt op på det triste danske efterårsvejr!

knus fra
malle

Helle Holst

Det er skøn Britt!!
Mon ikke jeg med dine anvisninger i baghånden kan blæse den op til en størrelse 8 år. Jeg kender en som lige pludselig gerne vil gå i mors strikkede kjoler:o)

Knus Helle

Birgitte

Fantastisk idé at lave den i str. større! Det mønster er alt for fint til kun at blive strikket til spædbørn :D

britt

Tak, Ulla og Jette.
Jo, jeg er fuldstændig betaget af Hamilton-knapperne og har et mindre lager til helt særlige ting. Og jo, tak - jeg er i bedring....selvom det det da er ufatteligt som det kan tage tid før Snotøgle-symptomerne er væk..

:-) Britt

Jette Møller

Ih, hvor bliver hun fin igen igen, det er en rigtig sød model. hilsen en tidligere snotøgle, nu hosteøgle.

Ulla

Den er bare *så* flot!
Lækker farve. Vi er vist to, der er meget glade for Jane Hamilton knapper. Jeg håber, du har fået det bedre og kan nyde weekenden.

The comments to this entry are closed.