« Præmien, vol V | Main | Har I set det? »

Comments

Jette Møller

Jo, tak jeg kunne da godt bruge Yrsa om et par dage, hvis ellers hun allerede er udlejet..:o)) Og med den fart du plejer at have på, er du snart på plussiden igen. Uha, bange for at min konto springer i luften her i weekenden, både lagersalg og messe..:o(( Men der skal jo være noget at tage af..:o))

elinf

hvor kan jeg godt forstå den startitis skraber i skabet - det er nogle meget lækre ting der venter, jeg er lidt spændt på om sokkegarnet laver striberne på en god måde - det er en fed ide at bruge det

Lene Sophie

Tænk at du allerede skal igang med 6. omgang af cashmere-o-meter. Jeg synes lige du var gået i gang med 5. runde. Jeg er bare så misundelig på alt det du får strikket. Og selv togbilletter til den rigtige dato kan du klare :-)

Lise (Fru Kvist)

Bare send Yrsa til Nyborg, hun er meget savnet, selv om det faktisk er lykkedes at gøre noget færdigt på egen hånd i dag. Jubii, frem med vægten, nå...øv...208 gram. Yrsa må vist på banen hvis det ikke skal gå helt galt med o-meteret!

Ulla

God fornøjelse med Finititis-Yrsa og sjette version af dit Cashmere-o-meter.
Hvis Finititisyrsa har flair for færdiggørelse af broderiprojekter må hun gerne komme over til mig ellers springer jeg over, for der er kun en halv sok nr 2 som det eneste i strikkekurven.

The comments to this entry are closed.