« Instant gratification | Main | Maxi Mini aka Shalom Cardigan »

Comments

Gitte

Umiddelbart synes jeg også at opskriften var i et ugeblad, men jeg har ledt, og ledt, og ledt, og ledt.............. Må ligesom konstatere, at jeg skal have ryddet op i opskrifter m.v.........

britt

Tak for hilsnerne - det er så skønt!

@ Elin: det er skam ikke mit eget bibliotek, der har alle de bøger (selvom det er et strålende bibliotek). De fleste hentes hjem som fjernlån ved at bestille på www.bibliotek.dk. Prøv det - det burde også være muligt at få fjernlån til dit bibliotek! Og ja, jeg venter mig også meget af Annette Danielsens kommende bog - er sikker på at den er smækfyldt af hits.

@ Gitte: der er ikke rigtigt noget, der ringer mht den pigecardigan. På forsiden af Erika Knigt: strik til mor og barn (ses på billede til "Tøm biblioteket part V" som kan findes ved at trykke på "Tøm biblioteket" kategorien i venstre sidebar) er der en råhvid trøje, men jeg tvivler på at den går så langt op i størrelserne. Måske du har set den i et blad? Ellers er der ikke andet for end at udregne den selv og gå igang.

@ Tineke: skynd dig at bestille den inden alle andre gør - der kan nemt blive rift om de få eksemplarer, der cirkulerer i fjernlån. Men den er ret fed!

@ Ulla: glæder mig at du også var begejstret for Rowan 44. Jep, Annettes bog skal jeg bare have med det samme...og det gælder også Helga's kommende udgivelse - soduko eller ej. Jeg ville ønske at alle Starmore blev genoptrykt - så skal jeg klart have både Aran Og Tudor Roses!

@ Merete: tusinde tak!

:-))) Britt

Merete

Tak for al inspirationen, både til julegavebogønsker og til strik. Her er altid masser at komme efter!

Ulla

Mums det nye Rowan røg fluks med hjem fra DAD, da jeg sidst var på besøg hos Käthe og jeg er ikke skuffet. Jo der er temlig meget rummelige modeller i det hæfte og også en del 80'er agtig Kaffe Fassett inspirerede modeller. Men også et par stykker, jeg skal have kigget nærmere på. Det er alt for længe siden jeg strikkede en Rowan model.

Ligesom Lise er jeg vild med Starmores Aranbog, jeg håber den bliver genoptrykt. Hov ny Høxbro, den skal jeg have fat i ligeså med Annette Danielsens. Helga er pt sendt i skammekrogen efter vildledningen til buttercup.

Tineke

den Rowan 44 må jeg vist hellere lige bestille på biblioteket. Og Custom Knits, ja teknikdelen er rigtig dejligt, jeg er da også godt på vej med min personlige udgave af Slinky Ribs, opskrifterne er velskrevene ovenikøbet.

Gitte

Har også lige hentet et dugfrisk Rowan nr. 44 på biblioteket. Lige om lidt begraver jeg mig i sofaen med det ;-)

Lånte en masse bøger i sommerferien på biblioteket. - Du som også ser/låner/har så mange bøger - kan vel ikke huske en bog med en retstrikket råhvid pigecardigan (billedet er en pige i str. 6-8 tror jeg) - helt enkel, måske med lommer????? Jeg har gravet i min hukommelse, for nu skal jeg bruge den opskrift, men for pokker!! Hvilken bog var det nu lige den var i.............

elinf

åh hvor er jeg dog lidt misundelig på dit bibliotek - her i byen er strik noget der står i et hjørne - og man har mest opfattelsen af at de tænker - når det nu ikke kan være anderledes - næh det bliver ikke prioriteret ret højt - men så er de til gengæld utroligt hurtige med de nye romaner - man kan altså ikke få alt.
Ja efteråret er et sandt mekka med nye strikkeopskrifter/bøger osv. og der er så meget superlækkert der bydes ind med - og så utroligt meget jeg gerne vil lave - nå nu venter jeg lige på Annettes bog - og så laver jeg mine valg/prioriteringer

britt

@ Lise, nu bliver jeg da frygteligt nysgerrig.... Nej, jeg synes faktisk også det figurnære oftest er smukkest - det slog mig bare hvor mange modeller i det nye Rowan, der er rummelige. Sådan empire/A-form rummelige: relativt tætte om brystet og så ellers vældig god plads om bagen - nogle med decideret schwung.

;-) Britt

Lise

Jeg elsker dine boganmeldelser! Også jeg er vild med kabler, Alice Starmores Aran-bog er en storfavorit, men den anden ser nu også spændende ud. Er derimod ikke vild med meldingen om at strik skal til at være rummeligt, synes det lidt figurformede klæder de fleste af os bedst! Nåede slet ikke at kommentere din Shalom, superlækker. (Nåede selvfølgelig heller ikke din knitalong, story of my life! Har fået endnu en strikketidstyv ind i mit hjem (dokumentation følger), og nej, det er ikke et dyr.

The comments to this entry are closed.