« Æblehønen | Main | En æblehøne til min puttepige »

Comments

Tina R

Det er utroligt så mange bøger, der findes, hvor det tilsyneladende bare skal gå stærkt med at få noget færdigt....

Håber ikke det bliver for hårdt at vende tilbage til jobbet.

KH Tina

Lise (Fru Kvist)

God arbejdslyst! Tænk at der allerede er gået 8 uger! Og tak for anmeldelserne. Jeg har læst dem alle, og er meget ofte enig i dine vurderinger. Tykt garn og lette opskrifter, fy da! Også jeg elsker Alice Starmore, men måske skulle vi nedsætte en lille task force, der skulle gøre hendes snit lidt mere nutidige. Kim Hargreaves´ shaping og Starmores farver - Det kunne da blive til noget!

Helle

Ja for filan da..Olivia er da et hit! Måske jeg skulle give mig selv en lille gave?!

Rigtig god arbejdslyst imorgen:-)

Knus Helle

Laila

God dag i morgen...

britt

@ Anne - jeg kender en del, der har haft problemer med at shoppe på KH's side. Jeg har handlet nogle gange og har ikke haft problemer. Måske er det kreditkortet? Jeg bruger Master Card i udenlandske webshops.
Ja, der kommer en bekræftende e-mail, når det hele er gået igennem.

Jow, da - vi ses i Silkeborg - jeg er der heeeele weekenden og glæder mig!

;-) Britt

Anne Dyrholm Stange

Jeg forsøgte at bestille den nye KH bog med det samme jeg så dit indlæg, men der gik måske et eller andet galt, det var lige som at der var "stilstand", da jeg havde tastet kortnummer og sådan ind og jeg har heller ikke fået en mail med bekræftigelse på køb, hmmm?!
Fik du en mail??
Jeg mindes, at der også var et eller andet, da jeg bestilte Heartfelt.

Og JA, Olivia er en must-knit, den vil brede sig som en steppebrand!

Ses vi mon i Silkeborg...

Lise

Du har ret, Olivia er super fed. Jeg må nok også have fat i den bog :)

The comments to this entry are closed.