« Man har et standpunkt... | Main | Too Funky! »

Comments

Stine

Superflot trøje, den er jo helt perfekt - jeg kan da godt forstå at datteren også vil være med. Jeg kan sagtens se den for mig i rød eller orange.
Stine

britt

Multi grazie for alle jeres smukke ord om trøjen. Det glæder mig!!

@ Ulla: nej, ikke helt halvvejs igennem endnu - men jeg skal heeele vejen igennem. No doubt!

@ Malle: jo, der er en for voksne - se link i teksten.

Mht monteringsholdet: skal vi så ikke bare lave en aftale om at vi indfanger dem, der er i nærheden og tager dem med på festival? Så kan de jo gå på omgang der og bagefter...

:-) Britt

elinF

Den er bare så lækker den trøje, man får helt lyst til at tage den på - superflot farve - finitis yrsa har jeg en aftale med - men jeg tror det er en meget travl dame -måske har hun en søster?

malle

kiwi er godt nok også flot i blå....og sikke mange lækre finesser, den har....elsker detaljer!

er der er noget med, at der er lavet en kiwi opskrift til voksne?

anyways......du er godt nok heldig, at du har haft besøg af hele monterings- holdet.....mon de flyver udenlandsk og giver en hånd med, hvor der er brug for dem......for så skriv mig lige på listen!

god weekend,
malle

Jette Møller

:o)) Ejnar, Aage, Yrsa og nu også Karen, det er altså bare fede udtryk... Er det sådan at de kunne gå på omgang her i blogland. Kunne jo fint være til deling i alle strikkekurve her til lands..
Og mega flot Kiwi ikke at forglemme...

Karen S

Nøj, hvor er den altså skøn!!! Som i HELT VILDT!!! Kan godt forstå at datteren også vil have en (det vil jeg faktisk også) ;)
Tror, at den bliver slidt op, for lækker det er den altså!

Kh Karen S

Ulla

Superflot!Du er da vist halvvejs igennem Hønsefødder & Gulerødder?

Ligesom Tina, så undre jeg mig lidt, var du ikke startet på arbejde igen? Eller er det her køen af projekter, der blev færdige under orloven?

Susanne i Silkeborg

Bumbum... mon Aage, Ejnar og Yrsa skal med på festival ?!? Tror der er flere af os der godt ku' tænke os et besøg :o)
Lækre sager du viser færdigt frem !
Kh
Susanne

Lena

Den er så flot - skøn farve.

PS: Monterings-Aage må godt lige kigge forbi mig...

britt

Ihhhh, takker for roserne!

@ Kirsten: der er ikke klippet det mindste på denne model. Belægningen er ikke til for at skjule klippekant, kun for at skjule lynlåsens bagside. Skulle jeg have klippet skulle jeg også først have hentet Klippe-Karen til huset....og hun er vist svær at få fat i :-))))

:-) Britt

Gitte

Hold da op - jeg er da kommet bagud på din blog. Sikke nogle fantastiske ting du har fået lavet. Er vild med din æblehøne og blå kiwi er også super flot.

Kirsten

Hej Britt

Fantastisk med sådan én, der ikke ryster når der skal klippes? i det strikkede. Måske skulle jeg få fat i noget lignende til niecerne.
Trøjen er virkelig flot og du har en super finish på den.
KH
Kirsten

Bebiane

Det er et meget smukt stykke håndarbejde.
Kh. Bebiane

britt

@ Nanna: det synes jeg fluks du må gøre. Vaskeerfaringerne er supergode i de kombi'er jeg har prøvet (brugt i Majs, Æble og Kiwi) - jeg strikker altid bomulden sammen med superwash uld, så det færdige kan vaskes ved 40 graders uldvask - og Majs, der indeholder Merci, kommer også i tumbleren.

:-) Britt

Nanna

Den er da blevet god. Jeg har straks lyst til at slå op til en til Aske ;-)

Nu har du strikket i superwashuld og bumuld nogle gange, og hver gang tænker jeg: Giver det ikke et problem at bumuld kryber og at ulden ikke gør? Men når du gentager det, går jeg ud fra vaskeerfaringerne er gode? ;-)

Kh Nanna

britt

@ Lise: Åhhh, ja Blue String Soup er da en klassiker!! Men man skal nu aldig sig aldrig - jeg har da både spist blå kartofter og lilla gulerødder...
Aage og Ejnar kan du godt låne...Yrsa har jeg ikke fundet endnu...

;-)) Britt

Lise (fru Kvist)

Britt, turde du spise en kiwi i den farve?. Får mig til at tænke på Bridget Jones´s blå suppe...Skøn trøje, den kunne jeg også lige se min 6-årige i, selv om han har bestilt en med krøller (= snoninger). Hvis du bliver træt af dine gæster, kan du bare sende dem til Nyborg. Jeg skal nok tage mig godt af dem, ikke mindst Yrsa, som er savnet.

britt

@ Tina - jow da, jeg er skam startet! Men den manglede jo kun en lynlås.....det klarede jeg foran TV-avisen i går aftes...

;-) Britt

Tina R

Den er bare blevet superflot (sig mig - var du ikke startet på job igen? Hvordan når du så al den strik?).

KH Tina

The comments to this entry are closed.