« Så skete det igen... | Main | Pigekjolen »

Comments

tanterne, Charlotte

Appetitvækkende garn, og tak for forklaringen på kanten, den var jeg nemlig lige på vej til at spørge dig om.

Helle Holst

Wow en lækker omgang!!
Den bliver rigtig rigtig skøn Britt - og helt ærligt så er det da ikke vejr til ret meget andet end Alpaca lige nu:o)

Knus Helle

Tina

Mums for farver, du har fundet dig der. Og i øvrigt en rigtig god idé at blogsurfe istedet for at løbe sig en tur ;o)

KH Tina

britt

@ Anette: jeg har kørt raglan-udtagningerne længere ned end beskrevet i opskriften for at få bærestykke-højden til at passe (strikkefastheden passer nemlig ikke). Dermed kommer jeg også op på det maskeantal jeg har brug for og har ikke brug for hul-udtagningerne. Hvis jeg strikkede med garn, hvor strikkefastheden passede ville jeg lave udtagningerne skjult i stedet for hullerne (sandsynligvis en drejet ret i opsamlet lænke). Men du må prøve dig frem hvad der ser pænest ud i dit garn.
:-) Britt

Annette

Vedr. FLJ, hulmønsterudtagningen - har du helt undladt udtagningen eller har du "gemt" det i ved at tage ud i en maske? Jeg er snart ved denne udtagning og har undret mig...Men garnet du har valgt er meget smukt. Mon ikke der til strikkefestivallen vil ses mange EZ jackets?

Mette

Skønne, indbydende sommerfarver, Britt.

britt

@ Linda - det er ikke præcist den samme kant som på Ugler - jeg tror faktisk det er den samme som på Stikkelsbær. Kan ikke tjekke lige nu, datteren sover i det værelse...

Men den går sådan her:
vrangside: 2 m løs af m tråd foran, ret til sidste 2 m, 1 m løs af med tråd foran, 1 ret
retside: 1 m løs af med tråd foran, resten ret

;-) Britt

Linda

altså ikke mere sokkegarn, med striber. Dælme ingen garnfornægtelse her!

Linda

Hold da fast, du har travlt! Dejlige farver, det har du ret i. Jeg har set mig lidt lun på den samme kombination i en selvstribende sok, men nægter at købe mere garn. Må nøjes med at kigge ;o) Hulborten kan jeg også godt undvære, synes mest de der pompoms hører til på en nattrøje.....
kanten, er det den samme som på stikkelsbærtrøjen eller uglerne?
kh Linda

The comments to this entry are closed.