« 3rd Annual GrenDesign Awards | Main | Oak Sagaen - Episode IV »

Comments

Julia

Jeg fatter heller ikke MI ikke laver flere størrelser i sit strik - vi er jo immervæk mange der er en tand større end 44-46 - jeg er helt fjollet med mange af MI´s modeller, og er derfor ked af bare nogen af størrelserne ikke laves i en xxl. Jeg er godt klar over det ikke er alle modeller der er egnet i stor størrelse.

Ulla

Tak for oplysningerne.
Enig med dig i, at de bedste argumenter for den engelske er flere størrelse og bedre "tech editing". For mig er et lige så stort plus, at der bruges tvinni istedet for alpakka/uld - jeg tilhører mindretallet, der ikke har fattet hvorfor tvinni skal udskiftes med alpakka/uld blandinger ;-)

Birgitte

Hvad mon forskellen så er i forhold til den oprindelige danske udgave, som jeg har? I den er den første side af hver opskrift i pergament, hvor modellen er tegnet på, så tegningen ligger oven på billedet af modellen, der er foto af på den næste, almindelige side. Jeg tror der er taget nye fotos til den udgave du viser? Mon der også er flere modeller i?

Shoowa vesten er rigtig fin - men jeg vil nu gerne have lejlighed til at se den på :) Jeg synes også Zebravesten er sjov. Har selv - for omkring 10 år siden - strikket en af modellerne deri (den med et skema med over 100 nummererede firkanter), men kan ikke huske hvad den hedder. Desværre var den sjovere at strikke end at have på; jeg ligner lidt en klokke... ;)

The comments to this entry are closed.