« You make my day award | Main | Fifi venter på lunt vejr »

Comments

malle

eeejjjjjjjj, hvor er den da sej og hvor sidder den da bare ualmindelig godt på dig. og sikke et farvespil der er i garnet.
wauhh.....
jeg kan mærke, at jeg også næsten er klar til en klaralund.

og hvad skal du så have gang i?

malle :-)

Anne Dyrholm Stange

Hvor er i smukke sammen, du og Klara!
Jeg tror, at du traf det helt rigtige valg, da du satsede på denne model, den er så flot til dig...

Jeg elsker Noro, og havde jeg finanserne til det, så ville der bare blive købt til huse, i stakkevis af alle kvaliteter, men jeg må nøjes med at drømme og også glædes over det jeg har...

Flot arbejde, Britt!!

Fuglemamma

Så flott din versjon av Klaralund ble! Jeg har strikket denne selv, men ble ikke fullt så fornøyd som deg. Men så hadde jeg heller ikke lagt ned like mye forarbeid i å regne ut strikkefasthet osv. Fargene du har brukt er nydelige - og nå ble jeg nesten fristet til å gi Silk Garden en sjanse til;-)

britt

Ihhh, hvor I roser - det' lige før jeg rødmer af glæde!!

@ Bettina - jeg kan rigtigt godt forestille mig 123 silktweed til den model. Efter vask er det garn også ret lækkert..og farverne er gode.

@ Helle & Helle: I kan godt begynde at kigge jer om efter et godt tilbud. Jeg vil gætte på at I også vil holde af garnet - selvom det åbenbart er et garn, der deler vandene...

@ Karen & Julia: kom I bare igang - det er dødlet at tilpasse den til egen kropsform og der er hurtige resultater.

:-))) Britt

Helle Holst

Tillykke med en absolut top-skøn kreation!!!

Jeg har endnu Noro tilgode, men det lyder som om jeg roligt kan glæde mig:o)

Knus Helle

Karen S

Den er meget smuk og den klæder dig rigtig godt! Jeg kan godt forstå at du er helt vild med den.... jeg tror, at jeg må kigge lidt nærmere på det mønster, det ser jo ikke helt ringe ud ;-)

Kh Karen S

Julia

Jeg tilslutter mig koret over dem, der falder i svime over din Klaralund! Wow, hvor er den bare flot, ikke kun i sig selv, men ogs PÅ dig!!! Og farverne!!! Ja, jeg er vild med dem!!

Ih, det begynder helt at klø i fingrene på mig efter sådan een. Sjovt - jeg har også overvejet et lave en Poppy, selvfølgelig med de modifikationer der skal til for at lave en der passer mig, som har minimal talje...

Birthe P

Hvor er den bare flot i den røde farve. Jeg har Klaralund i butikken i frisk grøn/orange/blå/gyldne/flere farver, men din røde version er bare rigtig lækker!

Bettina

Det er bare et hit, den trøje! Jeg har aldrig nusset Noro-garnet, men Nannas (123-knit) silketweed, som jeg strikkede den i, er også lige i øjet til modellen.
Jeg får da helt lyst til at finde den frem igen, den har været pakket væk, men var såååå dejlig. Varm, når det var køligt og ikke for varn, når temperaturen var ok.

helle

Den er sgu skøn, Britt...Intet mindre! Jeg har stadig Noro tilgode, men du sælger det godt;-)

Knus Helle

Merete

Hvor er den bare flot. Dejlige farver.

britt

Hvor er I søde - tak for kommentarerne!!

@ Ulla: den må du lave - ingen tvivl! Når jeg rammer de 100% bliver det dog et andet luksusgarn...jeg har nemlig allerede besluttet mig...nu skal jeg bare liiiige banke de sidste procenter op. Men skulle jeg falde over Silk Garden til spot pris, så hugger jeg til - det er sikkert! Kunne såmænd godt finde på at lave Klaralund igen.

@ Julie: det vil blive vild og smuk luksus til datteren! Og det er ikke så fjollet, for min er vasket i maskinen på koldt uldprogram - det tåler det strålende. Dejligt at Bette kan bruges!

;-)))) Britt

Tineke

Den ér nemlig bare for fed, jeg har i sidste efterår også haft tænderne i den....eller var det mon pindene.
Den hænger tit på mig, rigtig tit, for den kan jo bruges til alt! Lækker farve for øvrigt.

Kh. Tineke

Fríða

nej, hvor smart! den er bare blevet super-flot, Britt!
til lykke med den.
kh.fra Island
Frida

Julie

For Sørensen, hvor er I bare for lækre sammen! Jeg elsker også Silk Garden, men min yndlingsfarve - det var vist #34 - er desværre udgået, og siden har jeg været sådan i tvivl om, hvilken farve jeg så skulle vælge, at jeg IKKE har købt noget. Jeg har dog skumle planer om at lave en Baby Surprise Jacket i Silk Garden til Mynte, og da vil #84 da være smuk, tror du ikke?
KH Julie (der netop skal til at vaske lille Bette, som bliver brugt flittigt af Mynte).

Ulla

Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiffffffffffffft
Den er så FED!
Man bliver jo helt fristet til at strikke en selv efter dine modifikationer. Den dyyyybe halsudskæring har indtil nu afholdt mig fra at strikke den. H
Skal der købes mere silk garden når du snart når de 100% ?

britt

Takker, Linda!
Sammensyningen foran er primært fordi jeg ikke kan udstå kulde på hals/brystkasse og synes den var alt for åben/sjasket uden sammensyningen. Den er med til at give lidt hold på sagerne.
:-) Britt

Linda

Den er smuk! Og den sidder også fortrinligt! Er den mere tækkelig med lidt sammensyning i halsen eller er det for at få et mere "stabilt" forstykke der ikke trækker nedad? God ide at vaske først, de der ærmer der bare vokser og vokser og vokser.....
Flot!
kh Linda

The comments to this entry are closed.