« Juhuuuuuuleferie | Main | Hindbær »

Comments

Linda

Jeg måtte lige tilbage og kigge i min bogsamling, nå det er Ulla Welinder der har lavet politikens bog.... ja, der kommer hurtigt mange bøger på hylden :o) Har jeg nævnt mit gavekort på 100$ til amazon??? Har smidt fitted knits i indkøbskurven som een af de første....overvejer stadig om jeg kan bør købe lidt scientific materiale også, på den anden side bombombom.... der er god tid til at bestemme sig!
kh Linda

Ulla

LOL - vi er forbavsende ens :-)
RYC bogen er i min samling og der skal strikkes adskillige modeller derfra... Tak for tippet om Cashcotton, jeg skal have ledt efter et alternativ - rowan wool cotton eller lign.
Isagers er jeg stadig lunken overfor. Modellerne er flotte, mens den ledsagende tekst om Japan er som klippet ud af en turistbrochure.

IK "Style" serien - mon der gælder samme regel som ved Star Trek film?

The comments to this entry are closed.