« Navia futterne | Main | Tøm biblioteket, part XIV »

Comments

jeanette hegaard

PYH - nu ved jeg hvad du mener med at de første pinde, efter samling af stykkerne til Maple, er lidt trælse at strikke.
Jeg, store fjols havde kommet til at sno stykkerne da jeg samlede dem første gang, så jeg måtte gøre det om, det var en stor omgang - men ellers er den bare fantastisk at strikke og garnet - MUMS.
*S* Jeanette

jeanette hegaard

OM det hjalp - SÅ meget. Jeg ville have sat ærmets masker på hver side af de 2 retmasker, men så kom der jo 4 ret masker ved siden af hinanden og kun 2 raglanindtagninger på modellen. Havde ikke forestillet mig de skulle imellem de 2 retmasker.
TUSIND TAK Britt, så kan jeg komme videre. Det er så træls ikke at kunne strikke videre, når nu man har tid, ikk´ - totalt frustrende.
Jeg glæder mig rigtigt meget til den er færdig, den er hurtig og ellers nem at strikke.
Men du bliver nok færdig før mig, glæder mig til fremvisningen *S*.
Kh Jeanette

britt

Hej Jeanette,
Helga skriver det helt korrekt, men måske ikke så detaljeret. Jeg skal prøve at supplere:
På kropsstykket har du 2 retmasker i hver "sidesøm" på den omvendt glatte bund. Ærmerne skal sættes ind imellem disse 2 masker - så der kommer 1 retmaske på hver side af ærmet. På ærmet har du en knudekantmaske samt en retmaske i hver side - knudekantmasken strikkes sammen med retmasken fra kroppen, så du ender med at have 4 raglagindtagninger på modellen - 1 på hvert side af hvert ærme og alle 4 markeret med 2 retmasker på den omvendt glatstrikkede bund.
Hjalp det?
:-) Britt

jeanette hegaard

Hej Britt - jeg er også i gang med en Maple. Og jeg bliver nødt til at spørge dig, nu har du jo været igennem "samlingen" af stykkerne. Jeg kan simpelthen ikke se mig ud af hvor de ærmer skal sættes ind - er der 4 eller 2 raglanindtagninger når den er samlet? Jeg tror simpelthen jeg har stirret mig blind på opskriften, synes egentlig ikke den er er svær..... Har du de vise der kan hjælpe mig videre?
Hilsner Jeanette Hegaard

britt

Åhhh, ja - det er altså et lækkert strikketøj!!

Ulla, garnet er en blanding af alpaca og merino og ikke nær så tungt/slasket som ren alpaca. Det er et utroligt blødt og lækkert garn. Men spinni er også helt klart med til at give lidt struktur/fasthed til det strikkede. Temmelig heldig kombination.

KH Britt

ElinF

Hej britt
ja det er bestemt en lækker sag den maple, og så blød, jeg gramsede og prøvede den i MI's butik i sidste måned, kunne godt se på den opstrikkede model, at Helga strikker sine modeller løsere end Marianne- på en lidt større pind, jeg synes det gør modellen endnu lækrere, den bliver så dejlig blød. Desværre har jeg måttet fravælge modellen - den fremhævede ikke lige nogle smukke sider for mig, æv æv, men den er meget smuk den model. Og de farver du har valgt er bare så smukke.

Tina

Kan du ikke også lige komme og lege den opryddende tornado på mine ungers værelse??

Glæder mig til at Maple færdig.

KH Tina

Linda

Uha det ser blødt ud, det maple garn! Og pæn farve!
kh Linda

Anne Dyrholm Stange

Hvis sådan en aktiv dag ikke fortjener at blive afsluttet med en nyt stykke strikketøj, ja så ved jeg simpelthen ikke hvad!

Den er så fin, den Maple, som mange af de andre Helga-ting, glæder mig til at se den færdig, og det kommer vist ikke til at vare længe, eller...

KH Anne

Sanne B.

Jeg kom forbi det trælse stykke i går aftes, ikke så slemt som jeg havde forestillet mig. Den ser rimeligt kaotisk ud lige nu, rundpinden er spændt til bristepunktet med alle de masker. Men hvor jeg nyder den. Det er totalt nydnings-strik. Muuums. Hvor bliver vi flotte i vores Maple´r. Og ja, garnet er fantastisk.
kh
Sanne B

Karen S

skønne farver - ren efterår, ligesom det skal være. Jeg glæder mig til at se den fin og færdig ;-)

Kh Karen S

Yt

Super sød model, den skal nok blive god.
Hun laver nogle gode modeller ind imellem,hende Helga.

Ulla

Mums maple er bare skøn, den ligner en klassiker. Hvordan er isagers alpaca/wool?
Er det noget slask eller reddes det af spinni?

Jeg skal have en til mig selv, om en norsk sweater og en claudias tid LOL. Til gengæld kan jeg trøste mig med de 2 L Vermont ahornsirup og maple candies, der er i køleskabet mmmmmmmmm.

The comments to this entry are closed.