« Tøm biblioteket, part XIV | Main | Tilståelsen »

Comments

Dorte Nielsen

Hej Britt.
Jeg glædermig til at se en rigtig kvinde med Maple... Jo mere jeg kigger på din bliver jeg mere og mere vild med modellen. Så måske man skulle ønske sig et kitt.
God fredag aften Dorte

britt

Tak for hilsnerne, I søde!

Ja, jeg griner stadig af min dumhed med 60 cm rundpinden. For jeg plejer at have helt tjek på mål og den slags og så aser jeg bare derudaf uden at tjekke.....Tja, så er det testet. Maple kan godt strikkes på 60 cm - men det er et farligt bøvl!

;-) Britt

Linda

Uh, så dejligt, tak skal du have! Du får straks et cyberkram tilbage, med håbet om at du har fordøjet din heftige arbejdsuge og fået slappet af i weekenden!
kh Linda

Helle Holst

Tusind tak kære Britt!!!! Det var lige hvad jeg trængte til - et blød strøg ned af ryggen, i en periode hvor skuldrene ellers mest sidder helt oppe ved ørerne.
Du har lige reddet min dag:o)

Kh. Helle

Annette

Ups *G*- 20 cm er meget at mangle....så er det jo godt at man kan grine bagefter...og så tænke på hvorfor man mon ikke målte efter, når det nu var så stramt...
kh
Annette

Ulla

:D
Hmmm Maple ser dejlig ud.

jeanette hegaard

Jeg smiler *S* - jeg sidder med en 80´er og den kan lige gå an......

Sanne B.

Tak for nomineringen, bliver også helt glad og varm indeni (og på ryggen af de bløde strøg).
Har strikket som en afsindig hele aftenen for at indhente dig - pyha, mangler altså stadig en pæn bid inden jeg når ligeså langt som dig. Mærkeligt med den Maple dér. Jeg kan næsten heller ikke holde ud at strikke på andet, glæder mig bare så meget til den er færdig og jeg kan få den på. Meget underligt for det færdige produkt plejer ikke at interesse mig det mindste.
Og så er jeg forøvrigt glad for at det ikke var mig der har manglet 20 cm pind undervejs. Synes der har været temmelig meget trængsel og alarm på mine 80 cm.
knus
Sanne B

The comments to this entry are closed.