« Tilståelsen | Main | Sejt »

Comments

Lola

Smart, at finde oplysningerne om fibrene på hjemmesiden OG tilføje dem i bogen!

kh Lola

Linda

Uh, den er lilla, pæææænt :o) Glæder mig til at se jer begge! Heartfelt skal jeg dælendytme også ha hjem!
kh Linda

ElinF

Åh ja KH´s bog er virkelig også fyldt med en del rigtig lækre opskrifter, den må jeg have på min ønskeseddel til jul, tillykke med din færdige maple - godt gået med alle de masker - det kan ellers taget pippet af selv den bedste.

Jane

Japansk strik er også på min ønskeseddel. Men det kan altså godt være jeg bliver nødt til at slette den igen for jeg synes godt nok lige pludselig, at der er lang tid til jul. Er sikker på at posten kan levere bogen ret hurtigt......

Sanne B.

Tager du KH med på mandag? Har forgæves prøvet at købe den, men min ordre vil ikke gå igennem (og det var altså længe inden mit dankort blev hacket).
Er også på slutspurten af min Maple, øv - har hygget mig sådan med den og nu er den allerede snart færdig. Glæder mig SÅ meget til at se dig i din.
knus
Sanne B

Maiken R

Jeg fik min Maple færdig i søndags. Har i det skjulte konkurreret med dig om at få den først færdig. Unfair konkurrence, eftersom du ikke kendte til den... - sorry! Den er absolut skøn og har siddet på mig siden. Den kan ses på Ravelry under mairol.
Jeg købte MIs nye bog i lørdags hos Isager Strik, hvor Marianne Isager signerede den. Jeg gik direkte op og fik den pakket ind efterfølgende, så jeg glæder mig oss' til juleaften. Kald lige det rygrad!
Kh Maiken R (en af silkeborgpigerne)

Ulla

Sjovt som farver kan påvirke ens valg, jeg har intet mod neutrale farver til gengæld er den forkerte røde eller orange nok til at jeg ikke kan lide en model. Heartfelt ender jo nok også engang på min matrikel. Enig mht garnoplysninger, der skal også lige fibersammensætning og WPI oveni.
Godt gået med maple!

KH
En mere, der har Japansk Strik på ønskesedlen og utålmodigt venter.

Karen S

Ah ja, på et eller andet tidspunkt lader man sig jo nok overtale til at købe den bog, for den ser lækker ud gør den!
Jeg glæder mig til at se Maple! (selvom dagslys kan være svært at få øje på bare her hvor jeg er!)
Kh Karen S

Julia

Ja, sorte strik-modeller er ikke lige sagen... Så er koksgrå immervæk bedre.

Jeg glæder mig til at se Maple med fyld i. *S*

Desuden har jeg endnu til gode at se Japan - jeg vil ned i byen og se efter den så snart jeg er helt frisk igen.

KH Julia

Helle Holst

Jamen så venter vi da bare tålmodigt sammen:o) Både på dagslys og juleaften hvor Isagers bog forhåbentlig ligger under et par grantræer.

Jeg syntes det er frustrende, at vi sådan skal gå og vente på det rette lys i disse dage. Måske er det løsningen at vi strikker lidt i sort, så kan man jo ikke se noget alligvel:o)

Glæder mig til Maple.

Knus Helle

Tina

Ja, det er tåbeligt at fotografere i farver, der gør, man ikke kan se detaljer mm.

Glæder mig til at se Marple; det er bare en utrolig sød farve, du har valgt. Og ja, det dagslys er lidt en mangelvare for tiden.

KH Tina

Lise

Har også købt KH´s bog, som jeg synes har mange flotte modeller. Enig i din kritik et stykke af vejen. Synes dog også at farverne giver en helt speciel stemning. Jeg tror Darcy skal på pindene her. Generelt synes jeg de lidt mere eksklusive designere og magasiner har lige rigeligt kunsteriske billeder. Smukke, men ikke særlige oplysende. Jeg tror nu nok vi kommer til at se en del af modellerne i blogland. De første Havens er færdige rundt omkring.

The comments to this entry are closed.