« Det hele startede med paranoia... | Main | Livstykketrøjen »

Comments

Annette Goldbech /alias Fru Rosenlund /garnfreak hos webstrikkerne

Hej Fru Green ;O)
Var lige et smut på min søde veninde Tina Ruus' blog og havnede "pludselig" her hos dig,ja man kommer da noget omkring her i cyper city ;O))
Nå, men altså...jeg startede med at se din skønne skønne jakke/trøje , den er fantastisk lækker og spændende i alle detaljerne,forstår godt du er glad for den.
Jeg spottede i farten din efterlysning af Knit pick's alm. rundpinde samt de smarte saml selv sæt og her kommer jeg ind i billedet, fordi jeg lige!! netop har fået disse sæt i butikken.De alm rundpinde kan hjemtages.Så kik forbi min shop for et nærmere studium,ifald du vil se herlighederne.Der er lidt indsalgsrabat på sættene i uge 34-35.
Tak for indblikket i dit flotte strikkeunivers.*S
Mange hilsner
Annette Goldbech

Karen S

Jeg har ligesom du ganske mange forskellige pinde. Faktisk kan jeg til nogle ting rigtig godt lide mine gamle arvede metalpinde... f.eks. til sokkestrikning.

På rundpindesiden sværger jeg bl.a. til Susannes ibenholtpinde, der bliver så skønne, når man har strikket lidt.
De har dog fået skarp konkurrence af Addi Turbo (der bl.a. kan fås hos Bette Design i Klosterstræde KBH - skøn butik, hun har også adskillige Susannes rosentræpinde også i strømpepinde!) og Susannes rosentræpinde.
På min ønskeseddel står klart Addi Lace, fordi jeg nogle gange har lidt svært med kniplingestrik, hvis ikke pindene er spidse nok. Og så overvejer jeg at kaste mig ud i Susannes rosentræpinde som DPNs, da de synes at være hårde nok til at klare min strikketeknik.

Faktisk er jeg mest spøjs på det punkt, at jeg ikke kan fordrage at strikke med bambuspinde! Kommer sig nok af, at første gang jeg prøvede hang alt mit garn hele tiden fast og kunne ikke glide, så det prøver jeg ikke igen.

Til de mere almindelige ting, så går jeg ofte i Panduras Hobby efter deres Pony pinde, da de er billige og jeg strikker glimrende med dem, både DPNs og rundpinde - dog skolder jeg altid rundpindene først, da wiren ellers er ulidelig!

Kh Karen S

Ulla

De rette pinde afhænger nemlig helt af hvad man skal strikke, men det ville være dejligt hvis Golding lavede rundpinde... Dem her har jeg kig på - Deres turkiske tene er kvalivarer.
http://www.jenkinswoodworking.com/Knitting_Needles_Crochet_Hooks.htm

Hmmm jeg kan ikke udstå addi natura, mit garn sidder hele tiden fast i messing samlingen. Du må hjertensgerne overtage mit lager. Holz & Stein er ædeltræspinde med samme samling som clover, men de er hundesvære at opstøve.

Linda

spændende læsning! Dengang jeg var ung, var det med pindene ikke så vigtigt. Nu sætter jeg mere pris på hvordan det føles mellem fingrene.
Jeg har ikke så stort et udvalg, har faktisk kun ordinære metalpinde og bambus - og en enkelt addi turbo. Det afhænger af garnet og mønsteret hvad jeg vælger. Men der er sandelig også forskel på metal.... jeg har mange inox pinde, de er strikket til og føles behagelige nu. Runde behagelig spidser. Jeg har købt nogle få nye rundpinde i store str (>6) og jeg kan bare ikke have den manglende tyngde og plasticfornemmelsen. Det værste er pony pindene, de blive ved med at føles underligt døde i sværen - og så er de tit lidt for spidse, således fik jeg krattet hul på min ene finger af at strikke med nogle nye pinde 2 strømpepinde.
Den rigtigt stygge er en hæklenål fra brugsen, den føles heeeeeelt forkert og kunstig mellem poterne, den bliver ikke varm og levende. Bambus skal helst være clover for de er helt glatte og bliver ikke sprøde og flossede i spidserne. Jeg har også andre besynderlige træsorter, men har ikke prøvet rosewood. Det er mest store tykke pinde, og det er jo hæsligt at strikke med alt over pinde 8, så det er jo næsten hip som hap - dog er de ikke så tunge i plastic. Jeg har et exclusivt sæt lantern moon jumperpinde, uha de er bløde og dejlige, sender varme tanker til Vivian hver gang jeg gramser på dem.

Det er nok mest hæklenålene jeg overvejer at skifte ud med noget bedre. Måden jeg holder på nålen giver et stort pres ned mod fingeren, som måske ville være mere behageligt med en bambusnål.

The comments to this entry are closed.