« Fra Cone via Fed til Nøgle | Main | Drengetæppet »

Comments

hanneb

Ha ha, griner højt. Nyt ord, det er hermed hugget. Det er et fænomen jeg kender alt for godt. God arb.lyst med alle projekterne.
KH Hanne

Mona

Det kender jeg meget godt, jeg kan også bedst lide at have gang i lidt forskelligt,så bliver det jo ikke kedeligt,og man kan nemlig skifte lidt, det er godt for arme og skulder:)

Julia

Det er altid godt med lidt afveksling - hvis pindene er for små, hvis man får lyst til at strikke i mohair frem for bomuld, hvis man er mere til rød end blå og hvis en lille størrelse er sjovere end den voksne størrelse og så videre. *GG* Det er dejligt med afveksling, også selvom det evt. medfører startitis og hvad der ellers kan ske.

Jeg synes det er nogen DAJLIGE projekter du har gang i, især glæder jeg mig til at se din røde Snowdrop, den er flammende smuk i farven!

/Julia

Linda

Det er jo lutter gode sager du der har gang i! Jeg må hellere få fat i noget af det der bomuld til Fie. Aarrrg - jeg tror at jeg blev ramt! Føler en pludselig trang til at starte på 3 nye strikketøjer.....
knus Linda

Nanna

Startitis - kender det alt for godt. Viste bare ikke det hed sådan :-D

Karen S

Tja, det rammer vel os alle af og til... men jeg havde ikke hørt Yarnhalots forklaring før... grinede højt! Nu har jeg undskyldningen, men da garnet stadig er på fjernlager måjeg vel bare følge med hos dig!
Glæder mig til at se de færdige retmasker!

Sanne B.

Pas på du ikke bliver helt rundtosset af alt det der rundtogrundtogrundt.
kh
Sanne B

Ulla

Uuuuuuppppps, men retstrik er kedeligt, så man er nødt til at have strikketøj i forskellige farver ;-) Tunika-agtig snowdrop, den lyder spændende.

Helle Holst

Tusind tak for den videnskabelige forklaring på Startitis:o) Jeg troede bare at det var mig, der lige i øjeblikket overvældes af en uovervindelig trang til at slå nye masker op. Lækre ting du har fået på pindene - glæder mig til at følge deres videre færd.

Kh. Helle

Lena

Uhh, jeg kender det godt. Der er ikke noget som forventningens glæde ved et nyt strikketøj. Jeg glæder mig til at se din nye Snowdrop-version.

The comments to this entry are closed.