« Drengetæppet | Main | Vintage garn »

Comments

Inge

Det er en super tilretning du har kreeret, og den klæder dig. Så BRUG den endelig. Tit skal man bare vænne sig til facon'er man ikke plejer at bruge. Det har jeg da selv oplevet, at ens faconrepertoire godt kan udvides.

Linda

Uh den farve, smuuuuk! Dine tilretninger klæder både dig og snowdrop
kh Linda

Lena

Jeg håber du bliver superglad for den - den ser i hvert fald skøn ud. Dejlige farver!

Ulla

Den er bare flot, både farve og snit!

Vivian

Den er tip-top til dig, er min ydmyge mening altså :-)
Farven er superb!

KH Vivian

Sanne B.

Enig! Den sidder bedre end den blå. Gode tilretninger du har lavet. Faktisk synes jeg den er hammerflot, farven er jo også lige mig :-)
Jeg tager stadig tilløb til min egen Snowdrop, mon den nogen sinde bliver til noget?
kh
Sanne B

Julia

Synes den er henrivende flot - farven, dine ændringer og den klæder dig godt! Du har ret, hvis man vil "gøres mindre" hjælper det ikke at tage et telt på. Der skal en slags "skræddersys-hed" til for at det klæder kroppen. Jeg håber du kommer over det lunkne, og for den klæder dig godt.

Julia

Synes den er henrivende flot - farven, dine ændringer og den klæder dig godt! Du har ret, hvis man vil "gøres mindre" hjælper det ikke at tage et telt på. Der skal en slags "skræddersys-hed" til for at det klæder kroppen. Jeg håber du kommer over det lunkne, og for den klæder dig godt.

Helle Holst

Jeg syntes altså at den er absolut klædelig!
Farven er skøn og du ser dejlig ud i den.

Kh. Helle

britt

Selvfølgelig er det OK, Jane!! Glæder mig til at se din version.
:-) Britt

Jane N

Jeg synes den er genial og tror den er bedre til mig end den originale så når jeg skal strikke min nupper jeg nok ideen, hvis det er okay??
Kh Jane

Tina

Nørj..hvor er du altså bare flittig.

Asgers tæppe er herresejt - det er utroligt, hvad man kan Google sig til, ikke? Det internet et en guldgrube af informationer...!!

KH Tina

The comments to this entry are closed.